Drömbilen

Hello!
Igår efter att vi alla hade ridit gick vi och tänkte på vad vi skulle hitta på, det roliga var att vi hörde musik uppe ifrån "byn" så då fick vi en crazy ide att cyckla dit o se vad som hände. När vi kom hem så klädde vi på oss och tog alla fem cycklar och åkte upp til Harplinge. När vi väl var där så gick vi dit där festen var, det värsta var att det var världens bondefest med live band som sjöng äkta bonde/raggar musik (hahahaha) det händer alltså inte så mycket här men vi stannade och pratade med några och sen cycklade vi hemåt och kollade på film (i walk to remember) det var en skit snygg kille som var med så man drömde ju om honom hela natten (haha). men men sånna snygga killar verkar bara finnas i filmer:P

Igår efter att jag skrivit i min blogg kollade jag lite på bilar (fråga mig inte varför) och då så såg jag en bil jag verkligen vill ha!! Hur snygg som helst! och jag har sett den bilen i The dukes of Hazzard och blev kär i den men sedan inte tänkt nå mer på det. Sen igår såg jag den och jag tänkte: Den SKA jag ha!
Så nu vet alla nära och kära vilken bil jag vill ha när jag fått körkort, varsegod här är den:

DODGE CHALLANGER<3
COOLARE BIL FINNS INTE!!!

Liseberg<3

 Nu sitter jag i infoteket med carro och dricker varm choklad, har fått ont i halsen så kände att det skulle vara gott med något varmt till halsen.
Igår efter skolan hämtade pappa och mina syskon mig då vi skulle åka till Liseberg! På liseberg åkte vi allt möjligt, kommer inte ihåg vad allt hette men åkte Balder iallafall. Den var jätte rolig, min ena lillesyrra Ammi börja stor böla. Men men annars hände dte inte så mycket, köpte sockervadd med, sista jag åt det var typ... 10 år sedan? men den var inte lika god som jag mindes, men den var lika Kladdig!!
Om två veckor kommer mormor och morfar o hälsar på mig, det ska bli kul saknar hem en hel del nu känner jag så att det ska bli skönt=)
Nu ska jag vara lite social med carro
puss♥
                                     


Kuligt!

Igår hade vi stalltjänst precis hela dagen och det var jätte kul! Fick rida en annan häst (tamara) den här gången o det gick bättre, den var ganska känslig i munnen så man fick rida på ett helt annat sätt, men det är kul då lär man ju sig något nytt=)
Gårdagen började med att vi gick runt i stallarna och gick igenom alla regler och hur vi skulle mocka där på rätt sätt och så fick vi hjälpas åt att ta ut dom söta små fölungarna. Efter det var det vår tur att rida (vi är indelade i grupper) jag red för Elisabeth den här gången och hon var väldigt bra faktiskt=) Hon förklarade lätt och det gillar jag=) Efter det lärde vi oss ta pulsen och kolla andingen för att se om hästen var frisk eller inte. Efter stalltjänstens slut cycklade Anna och jag hem tsm så åt vi när alla andra hade kommit:P Vid sex cycklade jag till stallet och klockan sju skulle jag hoppträna för Johan Lundin det gick SKIT BRA!!!! Allt gick bra och hon krångla inte så mycket på uppvärmingen som hon brukar göra då det blir krångligt med alla cavalettibommar men hon klarade det kanon=) sen hoppade vi och hon gíxk så fint så jag själv tppade hakan. i slutet då vi hoppar en bana så höjde han upp till 120cm som jag skulle hoppa och jag var jätte nervös. För sist vi tävlade i 120 så stannade vi ut oss:P men nu verkar det gå åt rätt håll=)
nej nu ska jag och Carro kolla upp tävlingar så vi kan åka iväg med våra ponnyer:)
Puss på er!♥

När slutar det regna?

Nu sitter jag, Elin och Anna inne i datasalen och har precis ätit middag, för mig blev det beställd mat från skolan då det var tacos (love taco). Katta och Carro har dragit på dressyrträning då dom valde det på specialidrotten.
Innan idag efter att jag slutade skriva gick jag på idrotten och efter det bytte vi om och drog till stallet (fjellaregård) där man rider skolans hästar. Jag fick samma slöa häst igen.. Fan va arg jag blev!! Man vill ju ha lite Go inte en seg elefant. vem vill det? nej ingen... inte många iallafall:P hihi. men det gick väll bra, ska få en ny häst imorgon då vi har stalltjänst hela dagen... Jätte kul=) inga tråkiga lektioner utan bara massa häst=)
Det har regnat precis hela dagen så man blir lite less, nästan lite deprimerad. Jag och Anna ska ut och rida tsm, men får se om det blir inne i ridhuset om det inte lugnar ner sig. Men har ju regnkläder och regntäcke åt Bella som man kan rida med så vi båda kan ju skydda oss men det är endån inge kul:P
Kanske skriver senare ikväll..Kram♥

 Bellas fina regntäcke som vi har när vi rider under regniga dagar (inte Bella)

Spö regn!

Shoo!
Nu sitter jag inne i biblioteket, eller såkallat infoteket! Med Elin och BlondSofie. har preics varit på första lektionen som var matte.... lyckades göra alla G, VG och MVG uppgifter!! 10 poäng till mig! =)
Igår efter att jag skrivit cycklade vi till Fjellaregården i regnet och hade lite stall tjänst. Skit kul=) En va våra ridlärare är tydligen min grannes vänninna och bodde i Sorunda (där jag bor) Då har man någon hemifrån=)
Vi tränade på hur man skulle visa hästen o gå med hästen när man ska visa upp den och sen hur man longerade rätt. Kul kul=) Efter det skyndade vi oss hem och åt en pizza. efter det cycklade jag och Carro för att gå på stallmöte innan hoppträningen. Mötet gick fort så man behövde inte stressa innan träningen som jag trodde att jag skulle behöva göra (avskyr att stressa med hästen) på träningen gick det as bra!!! Hon var lite stark i början men skärpte sig sen och gick kanonfint:)
nej nu ska jag på idrott ha det bra!
Kramar♥


PS:Skriver innan jag drar till stallet DS

Varför straffa en 1:a?

Igår var det fest på stranden... det var skit tråkigt så vi åkte hem efter två timmar, fick skjuts hem av Tobbe som går i 3:an.
 Det värsta var nog det som hände käre ****. Bara för att man går i ettan så ska alla treor o tvåor tro att dom e så jävla mkt så dom tror dom kan styra o ställa hur dom vill. (Dra åt helvete du som smällde till ****!!!) Bara för att du e tvåa så var även du ny förra året och du vet inte mer än vad vi vet. Du säger att vi ettor tror vi kan bete oss hur som helst.... det e nog du som ska ställa dig framför en spegel och säga det till dig själv:)
Aja nu orkar jag inte tänka på dig nå mer......

Nu sitter jag på första lektionen för dagen (Tema) Och har precis gjort klart en uppgift (stolt). Vi har en tema lektion kvar efter denna sen är det stallet som gäller!!! Ska till Fjällaregård och göra stalltjänst (skit kul:D) Sen efter det har jag specialidrott och har då hoppning (såklart;)) Spännande ska det bli då det är en kille från Holland som kallas Peppe ska ha träningen.
nej nu ska jag dra!
ha de gött!

Blöt från topp till tå

Shoo!
Igår var det helt dött. Inte en enda levande själ såg man! (lika öde nu) Eller ah, när jag  och Emma gick ut så mötte vi på en tjej som gick första året hon med. fast hon gick inriktning trav (jag ridsport). Hon berättade om hennes ponny hon haft när hon var nio, en jätte fin ponny men natten till julafton blev hennes ponny mördad av en sjuk kille som hade gått in i stallet och styckat den på tre ställen med en skruvmejsel (eller hur det stavas) helt sjukt! man kan inte tro att sånt kan hända. Men tyvär kan det.
Idag när jag vaknade (tolv) regnade det, det bara öste ner! så jag åt frukost och sen kugna det ner sig lite så jag tog kattas cyckel till stallet och red på galoppbanan med Bella, kortade till galoppläder och det var as kul^^! Hon sprang som en galning så fick ta det lite lugnt sen:P vi tränade ju styrketröning igår satt:P
Nu sitter jag här i infoteket som det kallas o pratar med Anna på msn, hon o dom andra kommer imorgon så de ska bli kul:)
ha det bra! Puss♥

Godis sugen!

Nu sitter jag här med Emma i en mörk datasal i skolan och klockan är snart tio. Alla från "gänget"(Sofi,Elin,Anna,Katta,Carro) har åkt hem över helgen så det blev väldigt tomt och ensamt utan dom:( Allt är helt öde på skolan... knappt några kvar...(inga killar kvar!!!!) och så är inte ens "fritids öppet! så man kan inte kolla inne i biosalongen eller köpa godis... men ska kolla lite senare om det öppnat, e så himla godis sugen så att det inte är sant! Nej nu ska jag gå! Ha det bra! Pussar♥

Sen natt!

Igår bytte jag rum och flyttade tsm med Katta. En jätte gullig tjej.... haha bytte även klass igår också till D. Skrev ju innan att jag träffat andra i en annan klass så bytte dit. Den klassen är mycket roligare än den andra, rätt lik min gamla klass i 9:an:). Om en kvart är det kvällsmat så efter det ska vi till fjällaregård o kolla på alla hästar o skit(igen) sen ska jag till min älskade Bella:)... Red även imorse med klassen. det gick ganska bra förutom att jag fick en seg tjock häst! haha men den var rätt go, lite stel bara efter sommarbetet;)
Skriver senare eller imorgon! Pussar♥

Ps: har slarvat lite med skrivningen på sistone, lovar att jag ska lägga ner lite mer tid på den nu.DS

Vill bara hem!!

Igår red jag på galoppbanan med Bella, behöver få bort henens mage som hon fått när hon stog då jg hade ont i benet och foten. Det var roligt, inte varge dag man får rida på en stor galoppbana;)
ibland om man kommer till en skola eller till en ny minljö helt enkelt känner man ju om man trivs eller inkte. Och det kan man känna rätt fort. Och det enda stället jag trivs på här i skolan är bara i stallet. Jag vill bara hem! Ingen i min klass är min typ, var med fyra tjejer igår kväll typ hela kvällen, kom hem.... tolv? så var rätt trött imorse när jag skulle släppa ut hästarna. men men som sagt dom går ju inte i min klass!
Idag kommer pappa och mina syskon och hälsar på mig (längtat) Sedan i kväll ska alla i klassen rida på skolans storhästar... (fett kul!)
nej nu ska jag till mitt rum och hämta headsetet (eller hur det stavas) sen ska jag till lektion (tema)
Pussar♥


Hemlängtan

Hej o förlåt för att jag inte skrev innan när jag var hos pappa... fick inte igång datjäveln! Nu sitter jag inne i biblioteket på skolan och vill bara hem! men det kändes lite bättre nu när jag satte mig vid datan:) Än så länge har jag inte hittat någon som jag tycker är lämplig att vara med.. men men som sagt det är ju bara min andra dag... Ringer Issa och Tommy hela tiden o pratar hela tiden.. vill bara hem just nu.. Fattar inte vad jag gett mig in på! Som tur e så har jag Bella med mig.
Ikväll ska jag rida med en från min klass. kanske går bättre då? Aja nej nu ska jag skriva rent min intervju(fett boooring)
Pussar ♥

Ps: lägger in bilder senare

Allt packat o klart

Nu är allt inplockat både till mig och hästen i transporten och bilen.. känns konstigt, allt är tomt lixom.... överallt i huset där alla mina saker legat o skräpat som mamma alltid klagat över.
Vi ska åka klockan fem imorgon och går upp fyra.
Pratade med min pappas nya tjej idag för första gången i telen o hon verkar riktigt gullig o rolig så hoppas att vi kommer bra överens sen. Aja men det värsta idag var att det var sista ridturen på Boppan och ett sista godnatt.... Och man kan inte hålla tårarna och smärtan inom sig.. den vill bara ut. Ush! Va har jag gjort! Vad har jag gett mig in på? Men som alla säger: Tiden läker alla sår.   Och det hoppas jag... men det kommer ta tid.
Nej nu måste jag sova lite innan vi åker... skriver imorgon när jag kommer hem till pappa.
Puss och godnatt stockholm! <3
Godnatt min älskling!

Ny mobil igen

Igår blev det grillning istället för ung08 men det var trevligt. satt hos dom nya grannarna (väldigt trevliga) och grillade o lyssna på hög musik, haha. Idag var jag tvungen att byta min söta mobil då den höll på att krångla och var inte så bra som han sa i affären (fuck på dig) så bytte till en sony ericsson K660i och den verkar vara bra. Fick hjälp av en annan kille som verkligen hjälpte till och sa inte till alla mobiler: ja men den är jätte bra, utan sa verkligen om någon mobil var dålig sa han: nej den suger. Rakt på sak så det var mycket skönare och lättare att köpa mobil.. för det är ju verkligen inte tre mobiler man suktar efter... nej då det finns ett trettiotal som man suktar efter.
nej nu ska jag ut till stallet och rida på lålgritt med mamma och en sista ridtur på Boppan:( så är inte så jätteglad nu, flyttar imorgon med. ska åka fyra inatt... Kul? nej tack!
Aja skriver senare ikväll... Pussar♥



En sista kväll med flickorna!

Det känns nästan overkligt att jag åker i helgen. Det är nästan overkligt att jag åker i helgen. jag vill verkligen inte men det kommer nog gå bra när man lärt känna lite folk. Mamma ringde skolan idag så dom sa att jag kunde komma på söndagen istället för lördagen så då är det en extra dag hemma iallafall:) Ikväll kom Issa, Lizzy och Petra hem till mig, vi satt och kollade på film och jag snackade en hel del med Lizzy om saker som hänt under lovet. Men tyvär åkte Petra och Lizzy hem tidigt så nu är det bara jag och Issa. Vi har nyss varit ute och gått o snackat en massa minnen och vad som kommer hända nu. Imorgon ska jag antingen upp till grannarna och grilla eller till ung08? men vet inte ennu.. får se..
Aja nu ska vi äta upp det sista godiset o mysa ner oss i soffan.
Ha det bra! Pussar♥

Bilder på Isabella och mig:)
Isabella och jag i väntan på att få skjuts hem av Linkan:P
Smile!
Stort leende har vi alltid! (nästan haha)

Jobbigaste delen av flytten?

Shit nu är jag vid den jobbigaste delen av flytten, säga hejdå till alla nära och kära som jag inte kommer träffa på evigheter. I morse sa jag hejdå till Tommy för han skulle till sin mamma i småland, jobbigt? Ni kan inte ana. Var tvungen att ge en snabb kram och kasta mig ur hans bil för att hindra tårarna. Men dom kom sen iallafall när jag hörde hans bil åka bort. Ändå fast vi inte är tsm längre så har han en speciell plats i mitt hjärta. Vi har haft jätte kul den sista veckan tsm, och det tackar jag dig stort för ska du veta. Idag sa jag även hejdå till min kära mormor och morfar som står mig väldigt nära, dom har stöttat mig i alla lägen, både i vått och tortt. 
Ikväll är det även sista kvällen med alla tjejer tsm. Sista gången? har gått i samma klass som er i tre år nu och vi har hållt ihop även alla motgångar i hela högstadiet. På ett sätt känns det som att vi kommer tappa kontakten, men jag hoppas inte att vi gör det iallafall.  
Den värsta att säga adjö till är Boppan(min ponny) Fy F*N! Gråter redan nu vid tanken på att skiljas ifrån henne. My baby! Vissa människor läser detta och tänker nu: men hallå det e ett djur? en häst? den kan man väll inte sakna så mycket. Men då ska jag säga er att det är precis som att skiljas från sin bästa kompis som man varit med året runt i 4 år och sedan veta att det är slut på det. Någon annan kommer och tar kompisen ifrån dig. Hur känns det? Fy för det. Det skär i hjärtat och man har lust att spola tillbaka tiden, den tiden då jag tog ut henne ur hagen och lastade in henne i boxen, åkte hem med henne och lastade ut henne och sa: Du är min ponny, bara min och det kommer du alltid att vara! (trodde man då) Men tiden förändras och man får nya planer. När jag var tolv och fick min första ponny var bara tanken: Jag ska alltid rida ponny och ha kul. Men man åldras och får nya planer, man vill utvecklas och testa hur långt man kan nå. men en sak är klar, ponny ska jag inte sluta med, har tur för att jag är så kort, har bestämt mig för att bli beridare och kanske uppfödare. Då ska jag ha en liten ponny i mitt stall. Kanske Boppan när hon ska pensioneras?
Nej nu ska jag försöka tänka framåt och se ljust på saker o ting. Det enda positiva med att flytta är att jag får hålla på med något jag gillar, även i skolan och får mer kontakt med pappa och mina syskon. 
Puss på er.. sköt om er!♥

Ps : Lägger även in en bild på min lillasyster Ammi som jag fick brev av igår(L):) DS

En äkta Ängel?

Älskade lillasyster<3

Fick ett brev idag från min ena Lillasyster Ammi. Det var så gulligt att jag fick ett par tårar rinnandes nerför kinden. Hon hade skrivit med en grön penna: Hej Emilie. Hur mår du. Jag har saknat dig Emilie. Jag älskar dig Emilie. Du är min storasyster. Hej då Emilie. Love Emilie. Jag blev så jävla glad när jag läste det, jag behövde verkligen de här efter allt som hänt här hemma (inga kommentarer). Att bara några ord på ett papper skrivet av sin lillasyster som bor i skåne hos pappa kan göra en glad och få mer styrka i kroppen igen. Älskar dig min lilla skit unge^^
Nu ska jag äta princesstårta då Maria flyttar imorgon.
Ha det bra! ♥                                                                                                                 


Brevet från min Älskade lillasyster♥
Råkade tyvär spilla vatten på Dig och Älskar.

Nu är jag helt bra igen!!

Äntligen kan jag rida igen! Idag red jag för första gången på tre veckor efter min olycka med moppen. Hoppade med Boppan uppe på Bodins volt. Hon gick skit bra, lite stel i början men sen gick det! Just nu sitter jag och pratar med Niklas från Gotland i telen. Skulle åkt till honom på lovet men kunde inte efter jag åkte omkull med moppen. Men ska försöka komma dit sen. Nej nu ska jag Gå ut me Dogsen! Puss på er!♥

En stor klump i magen

Nej klarar inte det här! Jag flyttar på lördag till Halmstad och jag ska lämna allt här hemma! Kommer inte kunna komma hem på flera veckor! Dessutom ska jag lämna min älskade ponny hemma, boppan.. fan älskar den där busiga hästen. Har haft henne i fyra år och nu ska jag bara lämna henne för att någon annan unge ska ha henne, ta henne ifrån mig, ifrån mitt hjärta och lämna kvar en tom box som ska damma igen efter flera år där inne i mitt lilla stall med henne och Bella. Nästa gång jag kommer hem är det..... tomt?
men en sak kan jag bara säga om dig Boppan: Jag älskar dig och tack för dom här åren med dig, du har varit underbar!
Puss på dig älskling, sommaren-07
Boppan fann sin stora kärlek(lillagrå) i skåne sommaren-07
Botkyrka-08
Allsvenskan-08
i Hagen... Lika söt som vanligt

Sex and the city!!

Förlåt för att jag inte har skrivit... har inte varit i närheten av min data.... i söndags var jag på Bio med maria och såg äntligen Sex and the city! Den var skit bra (tyckte jag) eftersom att jag e ett stort fan till samantha... men det jag blev besviken på var att det hände inte så mycket jämfört med vad det gör i serierna. Men jag ger den ♣♣♣♣:)
Igår var jag inne i stan en kortis med min kusin Linnea. Köpte en keps och en fin klocka från ur&penn, tog en fika efter det. När jag kom hem åkte jag och Tommy till vascos och köpte varsin pizza. Tog hem och satte oss ner i soffan och kollade på en film.
Idag åkte jag och Linnea med Tommy och Daniel till yamaha center och kollade på motorcycklar då Tommy helt plötsligt har bestämt sig för att köpa en (den killen ska ha allt som rullar på hjul, haha)
Nej nu ska jag ta och laga mat efter det... vet jag inte?
Pussar♥

Jag på Sergel innan Sex and the city..                                  Min nya klocka(inte så bra bild)

Barnhemmet!

Tjoo! Igår var jag och äntligen köpte en ny mobil! Det blev en Rosa Nokia 5310 som jag är enormt nöjd med! Efter att jag hade varit och köpt den åkte jag på stört hem och dushade och gjorde mig iordning för jag och mamma skulle åka till sergel och kolla på bio och innan det skulle vi möta Linnea och Laurance för att äta middag innan bion. Vi såg Barnhemmet (skräckis såklart) Den var vääärkligen bra, den bästa skräckfilmen jag sätt. Det handlar om en flicka som bor på ett barnhem som sedan blir adopterad. När hon blir vuxen och har en man och en son (adopterad) köper dom barnhemmet för att starta ett eget barnhem. Sonen börjar skaffa sig osynliga kompisar och försvinner spårlöst en dag när alla som ska vara på barnhemmet är på besök..... Resten får ni kolla på själva;) Den var verkligen bra för den hade en handling och var inte överdriven.. som vissa filmer kan vara ibland då man sliter sönder kroppar och allt va det nu är. Nej det är snarare en slakt film för lejon:S...
Ikväll ska jag på bio (igen) med Maria och Tommy.. jag vill se sex and the city men den går på heron om två timmar och det hinner inte vi så antingen blir det mamma Mia eller bara äta och prata skit.
Nej nu ska jag dusha!
ha det bra!♥
                                                                                            

En vecka kvar!

Nu är det en vecka kvar innna jag ska flytta... shit va tiden går fort! Jag är as nervös och har värsta ångesten... tänk om jaginte träffar några bra kompisar? Tänk om jag gör bort mig? Tänk.... Om jag inte klarar mig över huvudtaget!?
Jag längtar hem redan, Jag ser framför mig att jag står där på uppropet och så hör man mitt efternamn uttalas: Emilie köl?! Hur pinsamt e de inte då på en skala och säga: Ehm ah! eller: Koel uttalas det... shit va ska jag säga då? hatar mitt efternamn ibland... alla ska alltid glo snett på en o typ : vafan e de för efternamn?
hahah nej nu ska jag sluta sitta och oroa mig i förtid för mitt lilla efternamn.... eller de va ju iförsej bara en sak jag kom på för att visa hur nervös jag är... hihi.
Nej nu ska jag ringa min mormor.. jag, mormor och mamma ska på bio idag eftersom att det är sista helgen hemma... (kanske kanske ska vi träffa min morbror och mina kusiner med och äta med dom:))
Ha de bra.. skriver senare!♥

Seg dag

Hej ... igår var jag med adde och casper... först var det meningen att vi bara skulle ta en promenad och snacka en massa skit.. men sen så fick vi tråkigt och vi gick hem till mig o satte på en skräckfilm(som vanligt) efter filmen kom Tommy förbi så då åkte vi alla till Västerhaninge och köpte korv på statoil(hm...känns lite väl mycket raggar varning? Fattades bara en volvo och bakåtslickat hår) Efter det åkte vi hem och kollade på en film till. kom inte i säng försen 6! Så är lagom trött nu efter att bara sovit i tre timmar. Kunde inte sova längre för jag var tvungen att ta in hästarna som stått ute hela natten så dom skulle slippa alla myggor och knott. Sen vid ett i dag åkte jag och handlade det sista till det som jag måste ha innan jag flyttar... Eftersom att jag ska hålla på mycket med hästar så köpte jag ett par rutida gummistövlar och Everest regnställ. Köpte även ett nytt påslakan (rosa med mänster på) och två örngott som är rosa där det ena är hjärtan på och står "min älskling" och ett annat med en rosa döskalle på haha. aja ville ha lite roligare än bara vanligt mönster. Köpte även underkläder.
                                                             

Min första stora kärlek

Fan va svårt allt ska vara... vet att det blir helt fel att träffa dig eftersom att vi var tsm i mer än ett år. Och nu har du ju dessutom en ny tjej som jag hoppas att du får det bra med....
men i bilen påväg hem kom vi överens om en sak... att det inte funkar att träffas längre... även fast vi bara e kompisar... Jag förstår dig.. för jag känner likadant, man får bara gamla minnen tbx som man delat med dig ett helt fucking lyckligt år och man blir bara ledsen av dom tankarna.. eftersom att dom är slut.
Men du har gått vidare och träffat en ny tjej och jag har inte träffat någon ennu... men det kommer jag säkert göra. Det finns någon för alla.
men du ska veta att du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta..... För du var ju endån min första stora kärlek. 


Läskig kväll

hej! Tänkte skriva igår när jag kom hem men orkade verkligen inte. Kom hem typ tre och var helt slut.
Men om vi ska gå till gårdagen dårå. Maria kom och hämtade mig med moppen vid åtta (jag fick köra hem till henne, har inte kört moppe sen jag åkte omkull:P) När vi kom hem till henne åt  vi lite glass och kollade på en film (hills have eyes) när den var slut var det dax att gå och möta Issa vid bussen som skulle komma 23:12... Det var inte så jävla kul att gå och möta henne mitt i skogen efter att kollat på en film där konstiga grottmänniskor tog killar och käkade upp dom och tjejer använde dom till avel... Fy fan!
Aja efter det kollade vi på en till film (Halloween-Ny version) och den var ju inte så fräsh den heller... sen vid 01:00 kom tommy (mitt ex) och linkan och hämtade oss. Kom hem typ vid tre då dom körde runt som dårar i hela byn... Trodde nästan att jag skulle dö! haha men men sånna e dom!
Nu ska jag äta frukost och sedan kolla på film... kanske ringa issa? aja
Puss♥

Allt verkar lösa sig!

hej igen! Nu har jag varit och fikat med min kusin en snabbis inne i stan. Hittade även en snygg väska från friis & Company som jag blev riktig sugen på... men har lovat mig själv att inte köpa mer väskor innan vintern. har nästan mer skor och väskor än kläder:P Så gick ifrån affären med tunga steg och ett svidande i magen. (den hade varit så jävla snygg till mina svarta högklackade skor m.m) Så tänker jag alltid när jag ser en väska. Egentligen som min kusin sa så kan man inte ha för mycket väskor eller skor... Eller vad tycker ni?
Aja!... Pratade nyss med en kompis och hon är ensam hemma, så ska hem till henne tänkte jag och ha en myskväll med godis och en riktig rysare:) Ska även få skjuts hem av mitt ex sen.... haha japp ni hörde rätt.. Mitt ex ska hämta mig sen för att det inte går några kvällsbussar idag.... Japp något måste han ju duga till;) Nej nu ska jag inte vara taskig, ska dra på mig mjukisbyxor nu och sen vänta på att hon kommer och hämtar mig..
Skriver senare!
Puss på er!♥

Ibland blir saker inte som man planerat

Idag blev inget som planerat. det var meningen att jag skulle gå upp tidigt och sen åka in till stan för att hitta ny mobil. Men igårkväll ringde min mamma och sa att det blivit en läcka i vårat badrum som några håller på att renovera, så var såklart tvungen att komma hit o hjälpa till lite och lämna några saker. Så nu gör jag och min kusin pannkakor, funderar på att åka in till stan och handla ett par jeans och ta en fika. Finns inte så mycket att göra en sån här dag, man bli mest deprimerad och känner sig själv lite mulen.

Vad gör ni en sån här tråkig mulen dag?
Puss♥
                                                                    

Ett måste i handväskan!

Något som är ett måste i väskan är det lilla ihoppfällbara paraplyet, man vet aldrig när det kan börja regna. Det lilla ihoppfällbara paraplyet kan man handla nästan i alla affärer och finns i många olika färger och mönster. Jag har köpt ett rött paraply, tycker det är roligare än att ha ett svart som alla andra har.
Puss♥
                                                            

Snabb "shopping" tur

Har nyss varit nere på Åhlens en snabbis, blev uttråkad och kom på att jag behöver köpa nagellack och en ny mascara. Det blev tre nagellack från Depend: en nagelstärkande och två rosa, en var mer skrik rosa (nr34) och den andra lite mer skimrig (nr86). Köpte öven en Maybelline mascara (volume). Nu ska jag fixa mina naglar och efter det sätta på en film. 
Ha det bra!♥
                                         

Paraplyt efter vinden

Jisses vilket väder ! Det enda positiva med regn är att det inte är tusen folk som trängs i affärerna nu när det är REA. Jag och mormor drog till Stadium först för att handla två mjukis byxor, ett par shorts, en sport BH och två par skor. Handla ett par skit snygga vita skor som passar bra till mina Baggyjeans. Efter en tur där inne stack vi till Kaplan för att hämta mormors smycken som hon haft för värdering. När jag kom in höll jag på att svimma när jag såg massa smycken för över 30 000 kronor. Jag skulle aldrig gå och köpa ett armband för 35 000kr, nej tack det är lite väl överdrivet.
Efter en lång stund där inne och kollat runt på alla smycken gick vi till ett fik, beställde en apelsin juice och en bit prinsesstårta (mums). Efter det gick vi in på Peak där jag handla en jacka för mina jobb pengar (ennu mer pengar dras bort från kontot) Man får nästan magknip när man hör dom säga: Och det blir 2500 kronor tack! Man ger fram kortet och ser det dras och sen får man tillbaka det och lägger kortet i plånboken, man nästan känner att kortet blivit tunnare. 
Efter det här kändes man blöt och smutsig så vi tog 69:an hem och jag gick ner till kemtvätten med min tävlingskavaj som fått sina fläckar under året (även där blev kortet tunnare) Hahah nej nu ska jag sluta tänka på hur mitt kort blir "tunnare".
Nu ska jag vänta på att maten blir klar, sedan kanske gå och kolla på ny mobil.. men som sagt.. det finns en dag imorrn med!
Puss på er!♥ 
                                       

Love Sex and the city!

Hej !!
Gick upp tio idag, var rätt trött igår men jag kunde ju bara inte missa Sex an the City som går på 3:an, jag la mig kvart i elva och var påväg att somna men sen kom jag på att "City"börjar klockan elva så då blev jag klar vaken igen och satte på tv:n fort som F*N.
Jag bara ääälskar Sex And The City, när jag missar ett avsnitt får jag panik! Jag undrar hur det ska gå på internatet... hur gör man då om man vill kolla på TV? har man egen? tänk om alla delar på en TV? Snacka om krig vid tv:n då! Jisses! Aja det går nog att lösa... får fixa alla avsnitt på något sett och sedan kolla i laptopen.
Men aja från Sex and the city och vidare till Stockholm.
Sitter här nu i mormor o morfars lägenhet på Fridhemsplan och lyssnar på MTV, har även tagit en skön dush och tagit på mig kläder. ska snart fixa klart håret och sminket sedan blir det en tur i Västermalmsgallerian och så ska jag ta Passfoto sedan efter det ska vi till Kista C (tror det) så man slipper bli blöt och kolla på ny mobil innan jag åker, har en ful orange nokia mobil nu då min älskade mobil blev snodd i vintras på en fest, så fick ta en tillfällig mobil(den fulaste såklart). Efter det blir det en tur innne i Stadium och kolla på en jacka och skor:) Nej nu ska jag göra mig klar sen åka!
Pussar♥                                                                                                                        

Vem är er favorit i sex and the city?♣


    Love it!                                                   Samantha är min favorit i Sex and the city!
                                                                   Hon skämms inte för det hon gör eller tycker.
                                                                                                


Bra eller dåligt att säga vad man tycker?

Har precis kommit in nu efter att har ätit på Linas Bar med mormor och morfar. Jag åt Fläskfilé med pommesfrites och bea sås. efter det tog vi alla tre Fransk chokladtårta till efterrätt, så nu är vi alla mätta. Men självklart ska något pinsamt hända varge dag... när vi alla hade beställt varmrätten och hade börjat äta så ska morfar som vanligt säga något om maten (han är en väldigt duktig kock) och så sa han till dom som jobbar där efter dom frågat vad han tyckte om maten att den inte var tillräckligt: bla,bla,bla... Ja så då var det bara att sjunka ner i stolen så mycket man kunde... men men sån e morfar, han skämms inte för att säga vad han tycker men sen så känner han dom som jobbar där så de var väll inte jätte pinsamt... Men han kan väll endån hålla sin lilla mun ibland.
Men som han sa: Det är typiskt svenskt folk och inte kunna säga vad man tycker!
Ja nått i det han säger stämmer nog lite:P
Nej nu ska jag dra ut och handla lite godis sen sätta på en rulle:)
Kram på er alla!♥
                                                                         


Efter åska kommer under!

Hej!
Igår kväll satt jag och mamma och kolla på skräckfilmer... eller ah en iallafall, mamma somna under den andra filmen (Rec) den va skit äcklig... rekomenderar den för folk som värkligen gillar skräckisar! Men iallafall filmen var så läskig så vågade inte gå ut själv på toan (har toan ute i tvättsugan för vi håller på att göra om toan) så det fick bli en av hundarna som fick följa med mig ut i regnet och åskan. Efter det att jag kom in satte jag på rattatouille (eller hur det stavas) då samla jag mig efter den rysigt läskiga filmen.
Men imorse var det skönt att vakna! Svullnaden i min fot hade gått bort och kan äntligen gå lite normalt... så mormor o morfar kom och hämtade mig så nu sitter jag här i deras lägenhet på Fridhemsplan och ska snart ut och käka, sen titta på en film.. En skräckis såklart;)
Nej nu ska jag ut och käka.. skriver lite senare:)
Pussar♥

•°*"˜Galen˜"*°•

Just nu är jag helt galen, det mycket i mitt huvud och det är mycket att planera innan jag åker (flyttar) Jag ska fixa legg, skor, jacka m.m och det som gör mig stressad är att jag ska åka om en vecka och fem dagar och får inte på mig en sko ens på min högra fot pågrund av den dumma svullnaden och skrapsåren, så jag kan inte åka och handla. Kul att åka in till stan haltandes med en sko... Not?..
Jag blir galen av att bara kunna sitta hemma och glo, men klart alla kommer ju hit men det är endån jobbigt att bara sitta i samma hus varje dag.
Aja nu ska jag ta och laga lite mat... lite nyttigare än min frukost som bestod av plättar och grädde med sylt. Tog det för min kusin ville ha det och det var ju sista dagen som hon var här så då tyckte jag att det var OK.
Ha det bra och sköt om er!♥


8:Dels Kosack

Ibland har jag och två kusiner (på mammas sida) funderat över varför alla är intresserade av djur, speciellt hästar? Idag stod jag och pratade med min kusin i stallet (Linnea) och kom in på vårat speciella efternamn: Koel (som typ inge kan uttala...Ps: Det uttalas precis som det stavas) Vi kom in på att det inte var så många som heter det. Sen sa hon efter att vi pratat en stund: Du vet väll att vår gammelmormors mamma är Kosack? så vi är 8:dels kosack... What
Jag fick reda på sen att det var en liten grupp (en By) som höll på med Basjkirhästar. Så där har jag en anledning till varför många i min släkt gillar hästar:)
PS: Släktforska ni med;) DS!

Allt ska planeras in i minsta detalj!

hej hopp gummi snopp!
Snart kommer jag Halmstad! Nerverna börjar kännas enda ut i fingerspettsarna! Hade inte en tanke att börja på ett internat (lång historia kort: jag har kommit in på ett internat i Halmstad och är skit nervös för jag känner inte en jäkel!) Man inser inte hur stort hopp de e i ens liv från att alltid bott hemma och blivit "sörvad" och nu när man ska börja på ett internat ska man göra allt själv: Diska, laga kvällsmat, handla (bindor:O), tvätta kläder... man gör helt enkelt allt själv... men men det blir nog bra efter att man lär känna någon(hoppas man gör det fort) Jag har ju en jag känner med mig dit och det är min ena häst Bella:)♥ Så det ska bli skönt... Aja nu ska jag gå och kolla lite på Tv och vila min fot efter en haltandes snigel promenad med min kusinXD
Puss på er!♥

Sommarn e snart slut!

Hej! Emilie här!♣
Sitter just nu vid datan och lyssnar på musik... men tänker också på att snart e ju sommarn slut, allt går så fort! när sommmarlovet drar sig mot sitt slut känner man den där riktiga sommar känslan, varför e det så? allt roligt går så fort och tråkigt så långsamt, egentligen borde det vara tvärtom. Man skulle må så fan mycket bättre då! eller hur? Men man ska väll njuta av det sista.. eller försöka för min del, råkade ut för en olycka med moppen i söndags, var på hemfärd från Grindsjön med en kompis. Jag råkade klanta mig och sladda med min nylackade moppe. Min kompis klarade sig men jag fastnade under moppen och släpades typ...10 meter? så har skrapat upp hela högerbenet och foten, plus stukat den så kan inte gå! Detta skulle vara mina sista veckor med min ena häst innan jag Flyttar till ett internat i Halmstad. men jag kan inte ens rida, så har fått stryka mig från nästa helgs tävlingar som skulle varit dom sista:( men men ska försöka njuta dom sista haltandes veckorna så mycket jag kan. Puss på er!♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0