Complicate

Don't forget to love,
when you still can...
It is easy to break someones heart,
but it isn't easy to forgive..

  


ont!

Hello... idag har jag legat i sängen hela dagen då jag ramlade av igår..... vi var hela dagen på fjällare och hade två ridpass, första passet var på morgonen då vi red dressyr fr Bissan. På eftermiddagen skulle vi hoppa, först upptäckte jag att någon jävla människa i mitt stall har tagit min säkerhetsväst som kostar typ... 3000spenn.. kul? nej inte precis...
när vi hoppade sen för hans så var hästarna pigga o glada, men min var värsat! Firefly (som hästen heter) började bocka i en sväng efter ett hinder, försökte hålla mig kvar men jag flög istället rakt in i ridhusväggen och man hörde hur det brakade i hela ridhuset! Jag fick sedan skjuts till skolsyster för att kolla mig men det verkade inte vara något som var brutet bara fått en rejäl smäll på svanskotan. De värsta e att ni har det spridit sig upp till ryggen, nacken och armarna. Har även legat hemma hela dagen i sängen och mått illa... Nej nu hoppas jag att helgen blir lyckad så inte hela veckan går åt helvete.
Ha det bra sköt om er! Puss♥ 

lördag!

hello!
nu e de lördag.. sköönt... men de e synd att helgerna går så fort.. kunde de inte varit helg på vardagarna och vardag på helgerna? låter smart va? haha...
Nästa helg ska jag hem till Sthlm!!!! Fan va skönt att komma hem.. eller ah de e inte precis skönt att komma hem för att sälja min lille ponny... ush..
Men men tyvär e livet sånt att efter att tag mister man tyvär den man älskar:(
De e tydligen en tjej som e typ 12 och vill ha en ponny att tävla o ha kul med och det kommer nog bella se till att hon får;)
Nej nu måste jag dusha då jag snart ska åka till Micke.. Pussar

Vill hem till Bella en sista helg!

Kan bara skriva en sak på detta inlägg... vill hem nästa helg!!!!!!!

Hemlängtan.....

Guuud vad jag längtar hem till lille Bella och alla mina flickor.... sitter just nu inne på rummet och tänker på gamla tider... min första tävling med min lille Bella, första dagen i kyrkis då jag träffade mina underbara flickor... Fy fan asså.... Men efter att jag flyttade hit tog allt slut.. kan inte träffa mina underbara kopmpisar och min underbara häst som jag saknar mer än allt annat nu... Detta hatar jag med livet, att allt underbart alltid, oavsett man vill eller inte, alltid har sitt slut. Varför ska det vara så egentligen? Det får man nog aldrig reda på helt enkelt......
Nej de e nog många saker man inte kommer få reda på här i livet:/
Ha det bra och skät om er där hemma.. Puss♥ 

Onsdag! Ennu en traktor dag...

Hello!
Igår var vi hela dagen på fjällare.. kul kul, dagen gick skit fort så det var skönt (snabbare mot helgen!) Idag e de onsdag och ennu en dag med traktor körande och traktor kurs.. Det e rätt kul men lite segt att sitta och göra alla tusen frågor:P haha men men klarade första fasen nu som jag aldrig trodde jag skulle göra men nu e de klart nu e det bara ta och börja med nästa fas. Vid fyra ska jag springa till huset och byta om då jag ska träna fem! Kommer få stressa som F*N men men blir klar tidigt och de e rätt skönt faktiskt.
'Ikväll ska jag och Anna plugga matte... kul! (inte precis) men måste göra klart den då sen ska vara klar nästa vecka så vi inte sitter sista kvällen och har ångest.
Nej nu ska jag ta och göra lite frågor sen drar jag lite tidigare från lektionen;)
Ha det bra! Puss♥

MÅNDAG!

Hello! Idag e det måndag och skoldagen har redan gått.... Idag började vi kvart i ett som vi gör varje måndag (skönt) idag har vi bara kört traktor och det har gå kanon bra o de e skit kul!! haha vi har backat med släp o de e fan svårt! Det började med att vi skulle få på släpen... lite svårt men sen fattade man hur man skulle göra och då va de lätt som en plätt:) Efter det skulle vi göra olika saker med släpet. backa parkera m.m.
När skolan var slut drog jag och katta till stallet då det skulle vara stallmöte.. samma gamla tjaffs som vanligt om utsläpp o allt va de nu e.. helt värdelöst är det ialafall.
aja u sitter jag här och kollar på film.. pratar även med Micke.. bestämmer vilken film vi ska se på bio i helgen:P
Nej nu ska jag snart sova.
Pussar♥

Allt förändras......

Tiden går fort här i livet... man hinner knappt blinka en gång så har det redan gått 17 år av sitt liv, man trodde aldrig för ett år sedan att jag skulle sitta här på ett internat i Halmstad. Undra vad som hänt om ett år frammåt.

Man tycker att man inte gjort så mycket under livet men man har gjort mycket. Man har gått från dagis till gymnasium och man har två hästar som är underbara och man har tävlat mycket och mer ska det bli hoppas jag.... väntar bara på min framtida storhäst så jag kan vidare utvecklas. Man har gått igenom den jobbiga tonåren som nu är slutet på.... Man har lärt sig av sina misstag man gjort under åren. Om jag inte hade gjort dom misstagen hade jag inte varit den jag är nu idag. Man måste göra misstag tror jag för att man ska bli vuxen... tänk er själva om man inte skulle göra misstag, det går helt enkelt inte men om... då skulle man inte veta något här i livet.
Nu sitter jag här på mitt rum och det har redan gått ett halvår, känndes som om det var igår jag började, då man bara ville hem och bad o böna för gud att man ville inget annat än hem till sin familj där man kännde sig trygg och skyddad från världen. Men nu ångrar jag inget, man har blivit mer vuxen och ansvarsfull, man måste helt enkelt t för sig för att lära känna folk. Där hemma hade man samma kompisar och alla kände alla i min lille håla. Men här kommer det folk från hela sverige.... det är alltså en på hundra som känner någon. Men som sagt jag ångrar inget. Om man ska klara sig i livet måste man ta för sig och stå på sig och inte låta någon trampa på en..
Lev för dagen, för imorgon är en ny dag och då vet man aldrig vad som händer....
Remember that from me... from a girl who know how hard the life can be. And sometimes you just wanna dissapere, but dont think so... that dont help.. trust me.


en hel vecka har gått och nu e det helg......

Hello!
Nu det har gått en hel vecka och när väl veckan e längtar man efter vhelgen men den går sjukt fort.. ush..
Idag har jag varit hela dagen me micke:) Kul att träffa han igen:) Imorse var vi i stallet så red jag min lille polle:) efter det åkte vi till hamstad och åt... tog typ en timme innan vi hittade någon stans då vi inte ville äta på ngt fatti ställe.... efter det på hemvägen fick jag köra;) gick ganska bra faktiskt:) efter det har vi bara tagit det lugnt och varit med anna och maria:)
nej nu ska vi se en film.. ska vara lite social då han åker hem imorrn...
PUSS sköt om er alla♥
Lille Micke

Teori!

Nu sitter vi nere i datasalen och har traktor teori och man hör Emanuelsson och jag ropa över hela klasstummet för att vi inte fattar ett skit på testet:P.. Har gjort testet tre gånger nu men fan inte lyckats med fas 1 ennu.. men men de e inte många som har klarat det ennu:P Ska göra det en gång till nu innan vi slutar så se om jag lyckas då;)
Idag e de fredag! skönt skönt för idag slutar vi två istället för fyra och de e helg;)
Efter skolan ska jag till stallet, tänkte passa på att rida ut med lillskiten medans det är ljust då hon e lite mörkrädd;) Igår skrittade jag bara ut lite och det slutade med att vi stog mitt ute på en åker då hon såg en.... ah sten! hon e fan otrolig asså haha.
nej nu måste jag göra en runda till ochj se om jag lyckas så man kan göra provet nån gång;)
Pussar sköt om er!♥
Sköööönt med helg! Nu fattas det bara att komma igång med tävlandet igen!

Plugg plugg plugg

Nu börjar skolan komma igång nu med sitt pluggande... Man känner sig seg efter lovet då man har kunnat ta det lugnt och blivit van vid sovmornar och att slöa hela dagarna...
Nu sitter jag och stressar över att hitta en praktikplats... känner att jag vill praktisera här så de inte blir så jobbigt med boende och hästen.. men de e ju tråkigt att vara här två hela veckor utan nån av kompisarna... hm jobbigt som vanligt!
Aja nu ska jag gå till hon som håler i APU och pata med henne om det finns något i närheten.
ha det sså bra!! pyzzar♥

Sugen på godis!

hello! nu sitter jag och pratar med Micke... pratar om hans svullna läpp och hans bula på knät som an fick idag på gymmet... hm låter farligt att träna med han?:S
Sitter även och e sjukt sugen på godis! men men de får vänta tills... vet inte när:S  Är helt fast här ute mitt i ingen stans..  men får annars ta och låna lisas moppe och äka till godisaffären!!! haha nej nu känner jag mig riktigt svulen.. en gillar man godis så gillar man;)
nu ska jag vara lite social me Mickey Mouse;)
Puss på er♥

Jaha då har ennu en dag gått här på plönninge!

Dagarna går verkligen sjukt fort här! Idag har vi haft traktor kurs och kört.. shit de var verkligen kul.. var värsta proffset på att köra ju haha.... fick åka först en liten. sen fick jag byta till en GIGANTISK! de var lite läskigt att backa med den men de gick bra!
Nu ska jag snart till stallet och ta hand om min lille prinsessa som sår och väntar på att ho ska få mat;)
Nu måste jag dra ska bara byta om! Puss ha det bra!

Traktor kurs!!!

hello!
Nu sitter jag nere i bibblan och tar en paus efter att ha varit på traktorkurs i 1 o 1/2... Shit höll på att somna flera gånger.. inklusive Anna.. Nu har vi fått två böcker som vi ska läsa på för att klara kursen... körkortsbok och traktor bok.. shit de e verkligen mycke man behöver tänka på.. bruttovikt, hur lång lastning, hur man ska bramsa i vissa kurvor.... ah de e en massa o mer kommer det bli.. men de verkar inte vara så jätte komplicerat så kommer nog gå bra.
Nej nu måste jag dra i och ha enu mer kurs!!
Ses Pussar♥

Blöt som F*N!

Hej! nu märker man att man e tillbaka här nere igen.. Idag har det regnat hela dagen så man blir bara för less. Idag var ju veterinären och vaccinerade Boppan.. som tur var fick jag skjuts av Katta så blev inte så blöt... men sen efter det när ag skulle gå hem var det som värst.... regnet öser ner så man knappt ser något. jag gick först ner till stora ridhuset för att hämta nycklar... sen hela vägen hem som jag aldrig trodde skulle ta slut.. efter det gå in på rummet och hämta mat kupong, sen gå och hämta maten och sen tillbaka... snacka om att jag e blöt nu!
Nu sitter jag iallafall och dricker en festis och vänar på att Ana ska komma tillbaka från stallet......
Hm aja får försöka hitta på något så länge... Pussar♥

Första dagen på fjällare efter lovet!

Hello! nu sitter jag på rummet och ser alla bonde killar passera mitt fönster med knall oranga jackor haha! Kom nyss från lunchen och en morgon på Fjällare! Idag fick jag rida Dahlia.. ´man märker att hästarna har stått hela lovet.. det var mest rodeo i rudhuset än dressyr haha.... aja dom måste ju få springa av sig sin energi så de e bara sitta där o hålla kontrollen.. bra balans får man iallafall;)
Snart ska veterinärn ringa då Boppan ska vaccineras och kolla henens hosta som jag hoppas inte är någon större fara då det ska komma några och provrida henne... ush vill verkligen inte sälja henne... en vill ju fortsätta utvecklas och tävla då jag inte får tävla ponny mer när jag fyllt 18.... Men men de e ju positivt att jag ska få en enormt söt storhäst så man pallar med det jobbiga lite iallafall...
Nej nu måste jag skriva klart träningsdagboken!
Puss på er!♥

FJÄLLAREGÅRD, DÄR VI RIDER SKOLANS HÄSTAR



Döm mig inte som en viss person när du ens inte känner mig!

Ibland undrar jag varför du inte lyssnar? Ingen av er två lyssnar... Hon lyssnar bara för att hon inte vill tro.... och han lyssnar inte bara för att enligt dig inte känner mig.. men om du nu inte känner mig så kan du inte bedömma mig på ett sätt. Jag har sagt att jag vill lära känna dig och det är sant.. Men låt mig då komma in och inte bara låta mig vara, Henne. Enligt dig är jag en person som skiter i allt och bara gör som jag vill... lever på en räkmacka helt enkelt.. men det gör jag fan inte.. jag har haft det jobbigare än du tror... som sagt du känner ju inte mig!!
Du frågar aldrig hur jag mår och varför jag e på ett visst humör som du gör med dom andra, utan mig anser du vara en uppkäftig unge som aldrig rört ett finger! Man kan tro att dom betyder mer bara för att du träffat dom mest och dom stått dig närmst under åren... men jag är även din jag med... jag är den förste! 
Och hon har slutat lyssna på mig, du bara avbryter och säger, men nej emilie så e det inte, nej då nu överdriver du nog, nej då så e det nog inte.... Snälla börja lyssna igen! Jag e samma unge som jag var för fem år sedan! Jag har gjort dumma saker och det vet dom flesta om, även jag och det är väll huvudsaken? Jag hade väll varit uppkäftig om jag inte fattat att jag jort dumma saker.. eller hur? Men bara för det så har inte mina känslor förändrats, jag är den samme känsliga lille Emilie som älskar sina hästar och sin familj... Som inte vill något annat än att bli älskad av er.

Om NI TVÅ nu älskar mig så kan ni ju börja lyssna för det gör man om man älskar någon.
Speciellt han... sluta dömma mig! Lär känna mig istället....
Alone and so Lonely

Längtar efter en massa saker


Har ni tänkt på en sak? De e alltid något man längtar efter... just nu ligger jag i sängen på skolan och lyssnar på musik som jag lyssnade på i sälen.. då längtar jag grymt mycket tillbaka!! Trodde att det nästan skule bli min värsta vecka på hela lovet, från hästarna och kompisarna...men den var verkligen skit rolig (förutom bråket med pappa då jag bara ville hem) nej nu ska jag bläddra igenom lite bhilder från jullovet...

Här e ett par bilder från det bästa lovet på länge.... utan en massa problem:
JULAFTON!!!!
Även sista veckan med min älsklingshund... Loke
Min födelsedag!!
En kväll hemma hos Maja!
Första dagen i sälen.. snygg brillor.. ost
Pappa

Micke.... sorry har ingen annan skidbild haha

Söta Ammi

Måndag och det innebär att skolan börjar igen!

Tjenixen! Nu sitter jag hemma hos pappa i soffan och kollar på MTV medans jag väntar på att Tomas ska komma då han ska skjutsa mig och Boppan till skolan.....
De var verkligen depimerande att komma hem igår då det var fullt med snö i sälen och mn kunde larva sig:P Här e det mulet... geggigt och skolan börjar... (plugg plugg) Men de e klart, skönt att komma till solan där man kan sova i sin egen säng och bara ta det lugnt¨, slippa tjatiga männiksor, dom enda som e tjatiga där är väll lärarna och Anna kanske då jag inte sköter mig på rummet.... eller nej vi e båda lika slarviga så vi bryr oss inte haha.
Nu i veckan börjar träningen för Johan men kan tyvär inte vara med då Boppan inte känns bra... aja får vara med nästa vecka i stället...
nej nu måste jag packa det sista så jag inte blir sen som vanligt;)
Pussar have a nice day!♥


Snart hemma!

  1. Tjoo! snart e vi hemma i skåneland igen! Resan har gått lite fortare än det gorde på dit vägen.. men så e det ju alltid.. fortare dit man inte vill och långsammare dit man vill. Imorgon ska jag tillbaka till skolan, ska bli kul och träa alla krazy girls igen efter att ha varit borta från dom i tre hela veckor...
    Issa, min kompis från Sthlm kanske ska komma och hälsa på... kul kul:) saknar alla hemma i sthlm sjukt mycket nu satt jag blir galen.. nej nu måste jag stoppa ner datan för snart e vi hemma...
    Pussar sköt om er alla!
    Issa och jag!

Påväg hem!

hejhopp! Nu e vi påväg hem från sälen efter att ha varit en vecka och åkt skidor..... innan jag åkte till sälen var jag jätte nervös att jag skulle göra bort mig i backarna då det var sex år sedan jag åkte sist! Men det gick rätt så bra faktiskt:) Ah jag e ju inte lika modig som jag var för sex år sedan... men då hade man ju inte så mycket vett i huvudet!
Nu sitter vi här i bilen proppfull med saker så man blir galen... datan har jag i mitt knä som jag knapptkan ha skärmen fullt uppe! Men men de e inte så många som kan åka med en data och skriva i sin blogg:)
Aja kul har jag haft i sälen och hoppas jag kan åka dit igen så snart om möjligt...
Nu ska jag kolla lite saker på internet! pussar♥

Sista dagen i backen!

hejhoppsan! varför ska det alltid ta slut när man har som roligast? Ja du den frågan får man nog aldrig ett bra svar på..... Nåväl nu har vi packat allt och ligger i sängarna.... vi ska upp tidigt imorgon (6) så vi kommer iväg tidigt.... Idag var det jätteroligt att åka... vi åkte till Pink Park och hoppade på deras upp och så filmade jag pappa pch micke... de e kul att ha och se... kan pappa se hur rolig han ser ut haha! nej nu ska jag inte vara taskig... jag ser nog inteså proffsig ut jag heller! Vi har även haft mycket snöbollskrig i backarna... det var verkligen kul... nu när det var nattåk åkte i nerför Gustavbacken jag, micke och naomi... medans vi åkte ner i blåsten jagade vi varandra och kastade snöbollar på varandra... det e verkligen kul att vara lite barnslig ibland;)
nej nu måste vi sova.. ha det bra! Puss♥

Femtedagen och näst sista dagen i backen!

Hejsan!
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova då jag e helt slut i benen efter att ha vari en hel dag i backen. Imorse kom vi upp vid 9 och kom ut till backen vid tio... en timme senare som vanligt. Efter det åkte vi överallt ända tills fyra... Eller ah vi tog två paoser... en vid två då vi stannade och grillade korv efter det åkte vi upp med en sittlift upp til gustavsbacken där vi stannade på ett stort fik och drack choklad.... efter det var det raka vägen ner och gena lite i skogen sen var vi hemma igen..... jag fattar inte att jag har klarat en hel dag... för två dagar sen orkade jag ens inte två timmar... då stog jag nästan och bölade! haha
När vi kom hem satte vi oss i soffan och varvade ner ett tag och sen kom Gunilla och hennes son Micke och frågade om vi skulle med till affären.... det var tur att dom kom, vi som tänkte gå hela vägen till affären! I affären handlade vi lite mat och en sittlapp, eller vad det heter.. aja de e som typ en "lapp" man åker på istället för en pulka haha(ni fattar nog vad jag menar). När vi kom tillbaka åkte vi lite i backarna sen åt vi och gick över till dom andra oh såg på Lets Dance! Shit det var jätte många som var ur kassa! Om man får säga det... men vissa var det verkligen synd om, dom var ju gamla och stela som pinnar..... stackarna! 
Nej nu ska jag och Ammi sätta på en film sen ska vi sova.... ska försöka komma upp  imorgon istället för nio! 
Pussar sköt om er alla♥ 

Fjärde dagen!

Hejsan!
idag har vi inte varit i backarna, man behöver ju en vilodag ibland då och då. Istället för att vara där åkte vi och hade lite kul. Vi åkte snö skoter som var anska kul... efter det åkte vi gokart fast på is... det var skit kul!!! det roligaste på länge! Fast det var ju svin halt så man var ju tvungen att vara vaken hela tiden så man inte snurrade runt haha. efter det åkte vi och kollade runt lite i sälens lilla by... ah då menar jag verkligen liten asså... haha den var jätte gullig men inte en sån jag skulle vilja bo i.... hm lite öde... semester, okej men annars inte. Efter det åkte vi på after ski... det var skit kul!!! Då sjöng -vi 3... dom var verkligen as bra... inte världens snyggaste namn men han som sjöng var skit duktig och det blev ett jävla drag på skidåkarna ska jag säga! 
Aja nu sitter jag här i min säng medans dom andra är och bowlar... hände en sak mellan mig och pappa så hade inte lust att följa med... plus att bowla tycker jag inte e så jätte kul.
Aja nu måste jag äta.   pussar!♥ 

Tredje dagen i backen!

Hejsan!
Gud vad dagarna går snabbt i sälen! Nu har vi precis kommit hem från en restaurang/pub. Det var skit trevligt, det började med att vi åt sen satte vi oss i en soffa och drack lite gott medans ungarna dansade då det var någon som sjöng. Pappa försökte få up mig på dansgolvet men nej tack! Det gör jag bara om det är massor med folk så man slipper synas så himmla mycket haha. Imorse kom vi upp ganska sent... eller ja sent och sent vi kom upp vid nio men pappa vill helst att vi ska vara klara nio då liftarna öppnar nio så man hinner åka tillräckligt mycket för det man betalat för, och det är ju helt rätt. hehe men imorse var alla verkligen trötta så han lät oss få en liten sovmorgon. Vi åkte hela dagen från tio till ca tre... eller ja det var väll inte hela dagen men nästan, det är tillräckligt när man pker skidor då det tar
jävligt mycket på benen. Känner redan nu faktiskt att jag fått bättre ben muskler och lite bättre kondis då man ska gå runt med dom där jäklans skiorna då vi ska ta oss till olika backar oh måste gå till olika liftar och skit... bra efter all julmat/godis man ätit under hela lovet.
Nej nu ska jag dra mig i sängs så jag orkar upp imorgon! Ha det bra puss♥

Andra dagen i backen!

hej hopp! Nu är andra dagen redan slut, tiden år fort när man har kul. Eller ah de e väll kul tt åka men det värsta är nog att det gör så jävla ont i vaderna så man håller på att spy! Pjexorna sitter ju åt så jäkla hårt så mina fötter somnar haha. Nu håller jag på att trän at åka mer tätt med benen o inte åka strut hela tiden som pappa klagar så mycket på. När vi åker i backarna åker jag lika långsamt som mina små syskon.. (eller dom åker nästan förbi mig!) och så ser man alla i min ålder som åker skit snitsigt och fort förbi mig, känner mig som en 7 åring i backarna haha.
Min förkylning gick precis över men nu har jag börjat fått ont i halsen, det fick jag redan igår morse så hoppas att det går över så jag inte blir lika förkyld som jag var innan! Aja jag får hoppas och se nu måste jag sova.
Pussar♥

Klar för dagen!

hej hej! Nu är vi klara med åkandet för idag, äntligen. Jag är helt slut i benen efter att ha åkt hela dagen. Nu i slutet åkte jag faktiskt svarta backen och det gick ganska bra. Ramlade två gånger då jag var helt slut i benen... haha!
Nu ligger jag och Naomi i soffan och kollar på älskade One Tree Hill medans vi säntar på pappa som är och handlar mat då det tar snabbt slut när man är sex pers. Nu ska jag fotrsätta se One Tree Hill utan att kolla på skärmen hela tiden och koncentrera mig på vad jag skriver....
Ha det så bra allihoppa... Puss♥

Första dagen och första åket!

hej hej! nu har jag åkt lite och det har gått förvånandsvärt bra, bättre än jag trodde faktiskt. Nu har jag hunnit åka mellansvåra backen så jag ska nu ut och åka svarta backen med pappa som jag hoppas går bra. Nu har jag nämligen jätte ont i vadrna, det är tamejfan jobbigare än man tror detta. Nu har vi precis ätit lite fika och ska snart ut igen.
Nu ska jag kolla lite på tv och ta det lugnt... skriver sen om hur det har gått;)
Pussar♥
Denna backen jag åkt nu... värre ska det bli!

shifti shifti!

hej nu är vi framme i sälen (äntligen) vi har hunnit packa upp allt och hämtat våra skidor. idag hörde jag ett nytt ord av fifty fifty (hälften hälften) naomi skrek ut över hela sälen när hon skulle säga att det såg ut som en tjej var hälften tjej och hälften kille skrek hon: hon e shifti shifti! haha det var sjukt gulligt asså....
Nu börjar man bli lite pirrig, man vill ut i backarna nu! det var ju sjukt länge sen sist så det ska bli enormt kul att åka och se om jag kommer ihåg något. Pappa försökte få mig att hyra hjälm men nej tack jag tvär vägrar!
Nej nu måste jag bädda sängen sen kanske jag drar ut på promenad med Ammi..
Pussar


snart framme!

hej nu har vi åkt i 7 timmar och är snart framme i sälen:) vi har precis varit och ätit, jag beställde en hamburger barn meny, det skulle jag inte gjort då det inte var något på den och pommesen var kalla haha. efter det gick vi till godis palatset där vi handlade 2 kilo godis! Nu har vi iallafall så det räcker hela veckan säger pappa (haha det tror jag knappast att det gör) men men nu måste jag dra batteriet håller på att dö!
Pussar skriver när jag kommer fram.♥

två timmar har kännts som en evighet!

hej sitter fortfarande i bilen. var nyss på en mack där vi stannade för dom små behövde gå på toa haha. Gud vad jag är trött men de e så svårt att sova med två pratande ungar och dom gapar om allt möjligt, nej dom e verkligen minst trötta, dom gick även upp innan oss, haha hur orkar man´? aja de e väll så när man blir äldre, man blir helt enkelt tröttare med tiden.
Gud vd jag kommer skämma ut mig på backarna, jag som inte åk på fem år typ! om inte mer hahaha.
Skriver senare nu börjar batteriet dra sig neråt.
Puss♥

Sitter i bilen påväg till sälen!

hej hej allihoppa, äntligen har vi kommit iväg till sälen som det tjatas om i ett år nu. Nu är klockan 6 på morgonen och man känner sig inte speciellt pigg då vi gick upp fem och jag la mig vid tolv igår haha. Nu är vi påväg till en kompis till pappa vars familj också ska följa med, roligt roligt.
nej nu mpste jag sluta då batteriet knappt håller då jag ju inte har någon möjlighet till att ladda datan under dessa 8 timmars resa.
Skriver snart pussar♥

Imorgon åker jag till sälen!

hej hej... nu sitter jag här och kollar på The Hills. Idag har jag packat hela dagen, skit trkigt, har även dammsugit och torkt golvet tog typ två timmar!! haha. Imorgon ska vi gå upp klockan fem... shit kommer vara helt död. Nu börjar man bli lite pirrig, har inte åkt skidr på, ja jag vet inte hur länge... kommer skämma ut mig i backarna haha.... aja ingen känner mig som tur e.
nu ska jag upp och dusha sen ska jag hoppa i säng.... 
Pussar ha det bra, skriver imorgon när jag sitter i bilen.♥  

dagarna går fort

tjenixen! nu sitter jag och kollar på sagan om ringen konungens återkomst. Gud vad åren går fort, känns som om det var förraveckan man såg denna filmen sist men det var egentligen fem år sedan!!! aja snart när man minst anar det sitter man väll hemma i sitt eget hus med tre barn och har en man med ölmage!! haha nej så ska man inte tänka.. man får helt enkelt ta och leva i nuet när man är ung och är fri!
Imorse var jag i stallet, red ut med Maja och My, så tråkigt att vara ute och rida nu för det enda man kan göra är att skritta då det är så jävla hårt på marken! Längtar lite gillbaka till skolan där man kan rida i ett varmt rudhus ustället. Aja de e nu lite mer än en vecka kvar på lovet och det har gått fort, känns knappt som om jag har varit hemma i Sthlm fast det var förra veckan. 
På söndag morgon åker vi till sälen jag, pappa, farmor och syskonen det ska bli kul att åka skidr igen, det var ett tag sen sist så år se hur det går haha. 
nu ska jag kolla klart å¨filmen... ha det bra, och glöm inte bort: lev i nuet! Puss♥ 

2009!

hej allihoppa! nu är det 2009, ett nytt år med nya löften och nya möjliheter:) igår var jag i torup som ligger i halmstad hemma hos älskade patrik)
först åt vi middag och sedan drog vi på förfest, efter det åkte vi till någon bygdegård vid elvatiden och sedan small det raketer vid tolv då det var ett helt nytt år. Efter alla raketer var uppsmällda åkte vi tillbaka och kom inte hem örsen vid tre, gud var skit trött men Patrik ville så gärna stanna kvar så var ju tvungen vill ju inte precis vara någon glädjeförstörare... (älskar dig) 
imorse vaknade jag inte försen halv två! fick värstapaniken då det känns som om hela dageb är helt förstörd. men men man måste ju kunna sova ut iband.
Nu sitter jag hema hos pappa och saknar patrik något enormt..... vi har precis kollat på två filmer som jag lånade av Patrik och dom var bra... orkar inte kolla vad dom heter men de e nog inte så intressant endån;)
nej nu ska jag kolla runt lite på internet;)
ha det gött puss♥ 

RSS 2.0