Inga underkläder kvar!

Fan va trött jag e på folk nu... alla mina trosor har blivit snodda och ett par kingsland strumpor. vem fan går och snor spets trosor? hallå liksom! kul är mitt ute i ingenstans på min skola och har typ... tre par trosor? aja får handla nya (igen) handlade underkläder veckan innan jag åkte hit... aja idag ska jag träna med boppan för johan få se hur det går:P sen ska Anna rida bella busen:)
Nej nu ska jag kolla lite på uppgifterna vi ska göra när vi ska skriva uppsatsen:)
Kramar♥

Boppan e här!!!

Boppan e här nu och man kan inte bli lyckligare! Hon är lika söt som vanligt:) Nu sitter jag på sista lektionen och skulle haft Hans Delling men han har inte kommit... hm skummt. Aja så nu kollar Anna upp hur mkt det kostar att åka hem till henne då vi har planerat att jag, Elin, Anna och Katta ska åka hem till henne två dagar och hälsa på:) trevligt trevligt:)
Idag red jag Bella på morgonen och hon gick kanonfint! sen efter skolan ska jag hoppa med Boppan:) (längtat) 
nej nu ska jag vara lite social.
Pussar på er alla!♥ 

Imorrn kommer Boppan!

Förlåt för att jag inte skrivit på nästan en vecka men har haft fullt upp. Just nu sitter jag i datasalen och har ont i rumpan. Tränade galopp igår på fjellare och jag har ont i min bak!! Men men det var as kul:) fick träna på Aktör en gigantisk häst som är ca 184cm i mankhöjd! As kul! det gick jätte bra och jag ville rida igen så då kasta Ulrika upp mig på kick off som hon sa var lite krångligare att rida men det gick bra det med:)
Imorgon kommer Boppan!!! Det ska bli så JÄVLA kul! Imorgon kommer även pappa med min moppe:)
nej nu ska jag ringa pappa:)
Pussar♣


Äntligen

Idag kommer mormor och morfar! Det ska bli hur skönt som helst att få träffa dom:)
ska snart till stallet men innan ska jag städa rummet så att det inte ser ut som ett bombnedslag när dom kommer. (lovar dom skulle svimma om dom såg hur det såg ut nu. Nu ska min vägg äntligen få någonting på sig, Mormor ska ta med kort på mina hästar. ska även handla ramar till dom imorgon eller idag (tror det blir imorgon) nej orkar inte skriva mer är hur trött som helst, ska gå och få reda på vad det blev på provet (säkert bara G)
Pussar♥

Veckorna går fort här på Plönninge

Gud det är redan torsdag! Dagarna går enormt fort för man har så kul!!!:D Imorse var vi i stallet på fjällare och vi fick trava:) det var skit kul, vi skulle köra slalom mellan massa koner (Palle hade gjort som en bana) och allt gick som smort! Kände mig nästan som en riktig trav kusk:) Snart ska vi även få trava med om ute på banan. Då ska det gå fort;)
Imorgon kommer mormor och morfar, det ska bli hur kul som helst att träffa dom!
Nästa helg ska även jag åka hem och då ska Anna hänga med mig:) Sen när vi åker hem så ska vi åka ner med mamma och min kära ponny Boppan!
Ikväll är det träningsdags för Johan Lundin, spännande spännande:) Så skriver kanske ikväll hur det gick om jag orkar.
Vad ska man skriva mer? juste vi var i flygstaden igår (jag och anna och mssa andra från skolan) och handlade mat på Willys och jag skulle handla hårfärg, och ni tror inte att jag råkar ta toning eller? jo visst råkade jag det!! (ska färga underhåret) Så ska försöka lämna tillbaka den och köpa färg, hoppas jag lyckas bara och att dte inte är ngn surig tant i kassan.
nej nu ska jag kolla lite på vad vi ska göra nästa tema!
Pussar sköt om er♥

Döda ben!

Idag hade jag prov i både visning av häst och skriftligt prov på djurkunskap. På Visning vid han ingick det hur man skulle visa en häst när man skulle ställa ut den. och jag som är minst tror ni inte att jag fick springa med den största och piggaste hästen? Jo klart alltid ska det vara ngt, så det gick åt helvete när jag skulle ställa upp den, då gick den bara runt (den såg mig typ inte haha) och sen när jag skulle springa med den så börja den galoppera så jag glömde bort att ta över tyglarna til en hand så på trav fick jag bara en 7:a och skritt en 10:a och sen uppställningen fick jag en 9:a (sämst av allaXD hahahah) men sen när det var longering så fick jag en 10:a:D då blev det provet lute lyckat. Sen det skriftliga gjorde jag G provet i torsdags och idag var det dags för VG-MVG provet. Och såklart så fick jag hjärnsläpp som vanligt på alla prov!!! Blir galen på mig själv, jag vet att jag kan och har det på tungan men det kommer inte fram liksom.... Någon som kännt samma sak?
Aja jag har G på det provet iallafall och det kommer mer prov i djurkunskap så det är inte sista chansen? nej ska plugga mer på dom andra så ska ni se;)
Idag skoddes även Bella så nu har hon fina hovar till tävlingen på söndag:) Hoppas bara att det går bra med dom skorna för hon fick en annan sorts skor än vad hon hade innan. Hoppas även att det går bra på trävlingen för hon har gått sjukt fint dom tre senaste träningarna, och då menar jag sjukt bra! Kanske inte ska säga för mkt för då kanska jag får alldeles för bra självförtroende haha.
På lördag kommer även min pappa kanske med min älskade moppe som jag inte kört med sen min lilla olycka (hehe) så då är det slut med allt cycklande (okej kommer nog cyckla fortfarande men inte så ofta som nu) man märker att jag inte är van vid att cyckla så mycket då mina ben är helt slut på kvällen, som nu hänger dom o dinglar som spaghettin när jag sitter på datastolen (det där lät ganska sjukt va?)
Nu ska jag dra mig hemmåt och äta lite;)
Kramar sköt om er!!♥

Minnen

brukar ni någon gång sitta och tänka på: Undra vad som händer om ett år? och det blir aldrig som man tänkt sig, aldrig. Ibland undrar man också: undra om det hade varit annorlunda om jag sagt så eller gjort så? Allt sånt tänkande kan göra en galen! Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden och göra saker annorlunda. Undra tex hur det hade varit nu om jag inte gjorde fel den gången på träningen då jag fick bella över mig när vi skulle hoppa ett hinder och kom helt fel. Då hade jag inte behövt få tillbaka mitt självförtroende igen som tar en bra jävla tid. Undra då vart jag hade varit nu? Men nej nu ska jag inte tänka så för man blir ju bara deprimerad. Men endån tycker jag att man skulle kuna spola tillbaka tiden. Gud ska väll hjälpa till med sånt, eller? Men som sagt: man lär sig av sina misstag.
Pussar sköt om er alla där hemma!♥
Balen 08

Stressig dag

Hejsan!!
Imorse vaknade jag av att jag fick en massa mess från folk så kunde inte sova längre än till elva. men det var väll inte mer än rätt att jag vaknade då för annars sover man ju bort hela dagen. När jag vaknade såg jag att det regnade så jag skyndade mig till stallet för att ta in Bella. Så när jag väl kom idt såg jag att hon inte hade ngt regntäcke så jag höll på att bli galen då exemtäcket blev genomblött. Så jag fick ta in henne och sätta på fleectäcke så att hon skulle torka lite innan jag red till galoppbanan. Vi galopperade två varv igen som förra veckan, ska försöka hålla det och göra det en gng i veckan så att hon får lite kondis. Efter att jag hade ridit tog jag in henne och dushade av allt grus (var typ 1cm lager med grus) sen började det jobbiga, jag cycklade hem på min lilla mobbade cyckel med ett stort blött täcke som vägde ton, var tvungen att hålla en hand på styret och sedan den andra hade jag IKEA påsen med täcket. Kom hem till internatet helt genom blöt av svett. Gick ner till tvättstugan och la in täcket. Gick sedan upp till mig och åt en smörgås. Gick sen ner igen och såg att det inte hade blivit tvättat ordentligt så fick ta en maskin till. Gick upp igen och pluggade lite till provet nästa vecka. Efter det gick jag ner och då var det klart så gick upp med täcket till Elin så följde hon med mig till stallet och satte på täcket på bebisen som har varit tvungen att stå inne sen två idag för att täcket varit blött och skitigt. Så nu sitter jag här och ska snart hem o ta en dush och sedan ska jag nog plugga:)
ha det bra!
Pussar♥


Saknaden

Nu sitter jag och Elin inne i datasalen efter ett långt ridpass. Först red vi dressyr i ridhuset och efter det red vi slingan. Vi var ute i ca 1 o 1/2 timme:) Så nu har dom fått röra på sig. Elin passar Annas söta häst Adde då Anna skulle hem över helgen.
Kollade på gammla bilder från nian och på mig o issa, guuud vad jag saknar den tiden, trivs här i Halmstad också men klart man saknar alla där hemma också:/.
Ska även hem snart och då ville Anna följa med och det är klart att en GBG:are ska få det^^ Saknar hem ngt enormt och det ska bli skönt att komma hem. Nej nu ska jag dra mig hem och äta..
Pussar♥


Helg och det är öde som vanligt

man tror att det ska vara mer fester och sånt på helger, men det är tvärtom, konstigt? Jo det tycker jag med. Det är ju på helger som man vill hitta på saker och inte sitta inne på sitt rum och glo sönder en vägg! Just nu sitter jag och Elin här och har precis fått reda på att vår kära kompis ska åka in till sjukan då hennes hals har svullnat upp. Kul för henne då hon ska passa Kattas häst i helgen, hon hade sett fram emot det jätte mkt:/ Men men hoppas hon känner sig bättre när hon kommer tbx.
Igår hade vi myskväll då vi först cycklade och handlade godis och efter det red jag och Elin ut. När vi kom hem så lagade jag, Elin och Sofie mat tsm.
Det finns en vakt här som är helt sjukt rolig, han brukar vara här vissa nätter och alltid när han ser oss så börjar han prata på, han ska alltid retas med en, som en gång då klagade han på hur jag lagade mina bacon, hahaha. Ah tur att en av dom är roliga, dom andra är så himla... Allvarliga? Iallafall efter vi hade ätit kollade vi på tv och då kom han och pratade med oss:P
nej nu ska jag nog dra mig mot stallet. ha det bra!!♥

happy!!

Igår var jag på träning för Johan Lundin igen. Det gick jätte bra!!!
Och imorse när jag släppte ut hästarna såg jag att en tjej till hade skrivit upp sig att hon skulle bort på prao och ville låna ut sin box (alla andras var redan upptagna) så jag messade henne på en gång innan någon annan hann göra det och  hon svarade att jag fick ta boxen:D!!!! Så v.39 kommer Boppan min älskling hit och hälsar på mig i fem hela veckor!
Gud nu kändes det som om jag stressade när jag skrev allt men ville bara säga allt på en gång! Just nu är jag lyckligast på hela skolan! Även nästa vecka ska jag åka och tävla med Bella så jag tror det kommer gå bra (hoppas jag) för det har känts kanon på alla tre träningarna:).
 Mormor och morfar kommer och hälsar på och så ska pappa skjutsa mig till Braås där jag ska tävla:)
Nej ha det bra hörs senare!♥

Börjar komma in i skolan

Igår hade vi gruppfälttävlan i skolan=) Det innebär att man var flera lag från hela skolan och från varge årskurs. Vi var nio i vårat lag och bara tjejer (dom e ju bäst!) man gick till olika "stationer" där man skulle te x skjuta med luftgevär, kareoke och en massa saker till. Jag var i lag 15 och vi kom utanför placering! haha men jag led inte när jag såg vad dom som blev placerade fick för priser (eller om man nu ens kan kalla ett nyckelband för ngt stort pris?) haha. Efter prisutdelningen som var i gympasalen gick jag och anna o pratade på mitt rum om allt möjligt sen gick hon hem. Lite senare kom Katta hem igen och medans vi städade kom några killar från 3:an och 2:an in till oss (andra kvällen i rad) Och snackade med oss (skit trevliga). Dom lyckas alltid komma i fel tillfälle. i förregår stog vi och luktade ko efter att vi varit hos kalvarna och igår satt vi osminkade i pyjamas och glodde på en film. Men men sånt får man leva med. När dom kom iallafall frågade dom om vi ville följa med dom för dom skulle till några kompisar och vi följde med. Det var en massa där ifrån skolan, speciellt ifrån 2:an och 3:an. Vickan ifrån våran klass var där så vi satt och snackade med henne en hel del. Sedan efter ca 1,1/2 timme åkte vi hem.
Nu sitter jag i datasalen nere i källaren (tre datasalar) vi har tema och i morse körde vi häst (trav) det var jätte kul. Palle (tävlingskusk) skjutsade oss i en vagn och spurtade på som satan på travbanan. Men jag och Anna såg inte så mycket då vi var tvugna att hålla för ögonen då det sprätta grus från hästen rakt upp i ansiktet!
nej nu måste jag sticka ska till dom illa luktande, men söta kalvarna snart..
Puss på er!!♥


Luktar Ko

I morse började första lektionen inne i en av salarna uppe vid ladugårn. Vi fick dräkter som vi skulle ha på oss när vi skulle in till kalvarna. Guuud va söta dom var!!:D Dom snuttade på fingret och var skit keliga, men det värsta var ju lukten som jag verkligen inte klarade av! så alla kallade mig jädrans 08:a! haha men vadå bara för att man e sthlmare så spelar det väll ingen roll om man inte klarar av lukten av ko skit? de e ju normalt, tycker jag iallafall? En kalv myste jag jätte mycket med och den sög så mycket på fingret att det slutade med att den fick in hela min hand!! Hahaha vad jag fick panik.
Men det värsta var ju att jag satte mig i skit! det var en kalv som puttade omkull mig så jag lyckades såklart hamna mitt i en skithög!
Även anna fick brottas med en kalv som inte ville låta dom andra äta (dom skulle dricka mjölk ur en maskin) så då skulle Anna stoppa den men det blev värsta rodeon! haha vad alla skarattade, jag ska försöka ladda över filmen som jag filmade på henne;)
Aja nu ska jag dra:)
Pussar på er♥

Träningsläger?

Det känns nästan som om det fortfarande är sommarlov, istället för att man är på ett internat så känns det som ett ridläger. Man håller på mycket med hästar och rider hela tiden, är även med kompisar dygnet runt. Igår tränade jag med Bella på galoppbanan med korta jockey läder, uppvärmingen bestod av ett halvt varv i båda varven (det lät konstigt) men iallafall joggade igång henne lite. efter det gjorde vi två hela varv non stop (2 km) och det kändes i benen! Efter det gick vi till stallet och jag tog av henne sadel och borstade henne, sprayade på liniment och tog en promenad så hennes svett och liniment skulle torka. När jag kom tillbaka stretchade jag benen på henne och ställde in henne i boxen (och några pussar på mulen såklart) När jag kom hem åt vi och sedan gick/joggade jag, Anna och Elin. Ingen aning om hur långt vi gick men det var en bit:P Så nu har vi bestämt att vi ska jogga varge kväll, ska även ner till gymmet nångång den här veckan.
Aja ska dra nu! Ha det bra!♥

Älskar måndagar!

Ja ni läste rätt, jag har börjat älska måndagar, vet ni varför? jo vi börjar kvart i ett och slutar fyra. så vi har alltså bara två lektioner! =)
Nu sitter jag och Katta inne i infoteket och har precis slutat matten, vi hann göra klart alla uppgifter så vi fick gå (skönt eller vad?) så ´vi sitter och pratar om hur vi ska göra rummet mer "hemtrevligt" just nu är det ganska kalt, men har hunnit fått upp lite saker som te x: En gigantisk klocka, en rosa cowboy hatt (som jag fick av pappa på liseberg) och en ljusslinga med lysande trollsländor (rätt gulligt) Och på golvet har vi en matta. Mer än det har vi inte, men nästa helg kommer mormor och morfar så då skulle dom ta med foton på mig och mina små pollar från tävlingar=)
Det är tråkigt att jag inte kan sätta in några foton eftersom att det inte är min dator men ska försöka smuggla in några foton på mina knäppa kompisar här och mitt rum;) haha
V.38 kommer kanska även Tommy och hälsar på=) det ska bli kul, ska även få hit Issa. saknar alla kompisar där hemma även fast jag fått nya här. men det är klart att man saknar dom hemma som man varit med i flera år, både i vått och torrt som man ställt upp för i alla lägen.
Även v.39 kanske Boppan kommer!!!!!!!!:D Ska bara se om någon box fortfarande är ledig då vissa 3:0r i vårat stall ska på prao v.39 till v.44! Så då ska jag kanske få ha min älskling för sista gången med mig i fem hela veckor, hoppas! Håll tummarna!
Nej nu ska jag och Katta försöka fixa min Blogg så att den blir lite snyggare!
Kramar♥

Tommys snygga bil bakifrån:P


RSS 2.0