e jag en oturs tjej???

jag  börjar fundera på om jag har oturen ovanför mitt huvud hela tiden?? hm... kanske jag har? börja fundera på det nu när jag kom in till sjuksyster (va nere på fjällare och hade stalltjänst... när jag ska stänga den stora porten till sto stallet flyger dörren igen och jag fastnar med tre fingrar!!! fan va ont de gör!) sjuksyster sa direkt när jag kom in: jaha de e du Emilie... skadar du dig alltid eller? jag: hehe ja de verkar så?
fingrarna är helt blå vita? jag som ska provrida hästar imorgon:( men men kanske får vänta tills nästa vecka men e rädd att den jag vill ha hinner bli såld:( men ska prata med hon som har hästarna så får vi se....
skulle till sjuksyster vid 2 igen så ska hon kolla om de blivit bättre så får vi se va hon säger:/
Men men nu ska jag kolla film o vila lite:)
Puss på er alla!<33

Mycket plugg sista veckorna!

nu är det snart slut i skolan... sommarlov om 2 veckor! yey!!! har verkligen längtat till att få ledigt och ha kul hela dagarna!
I helgen va jag hos pappa igen o de va trevligt.... vi åkte till backen i danmark men vi åkte hem tidigt för de började regna... tråkigt.
i helgen ska jag till pappa igen med anna :) på fredag åker jag ner så då ska jag möta upp robin och oskar så då ska vi åka och hyra film:) på ´lördagen kommer anna då hon ska ha stallet på lördag morgon... på lördag kväll ska vi vara med Robin och oskar och kolla på film o grilla;) kul kul ska de bli:)
Nej nu ska jag plugga vidare! ha de bra:)
Pussar<33

Slarvar!

Gud känner att jag slarvar jätte mycket med att skriva men de ska det bli ändringar på!
Nu är det fullrulle i skolan för att hionna med allt det sista innan sommarlovet!
Idag är C-klassen på liseberg så jag har lovat att passa Tilly Daniellas häst... Ska även rida tillys häst. Alltid kul att rida nya hästar:)
Det går bra med ridningen nu och min arm känns helt bra nu:) lite svag o lite stelt bara men annars går det fin fint:)
Håller på att sätta igång Bella nu och det går bra:) hon har lite dålig kondition men den börjar bättras:)
Nu sitter jag på sista lektionen och slutar om typ... 1 min?
När vi slutat ska jag och anna till matsalen och äta, efter det ska vi till Haverdal och handla mat tills i helgen då vi ska grilla ;)
Nu slutar vi så jag måste plocka undan datan:)
Pussar skriver senare ikväll eller imorgon:)
Pussisar!<33

Långhelgen e slut!

Ush nu har jag precis varit på min första lektion för veckan. I helgen har jag varit i Hbg hos pappa. Firade valborg med Robin, de var mysigt me.... käka middag o satt sen o prata i timmar.
På Fredagen var vi och kollade på när Naomi hade gympauppvisning. Robin följde även me och kollade.
På lördagen var det kalas hemma hos oss... Ammi fyllde 9år förra veckan så hon hade kalas. På kvällen åkte jag till baka till skolan då jag skulle ha kvällsfodringen i stallet. Fick skjuts av Robins Kompis Teo... Tackar!
nej nu ska jag dra till rummet och hämta mina ledarskaps böcker... Pussar!<33

RSS 2.0