Twilight... im in love!

woho igår var jag ute på stan med maja, tara och josse... vi var och shoppade lite sen senare på kvällen kollade vi på bio... vi kollade på filmen twilight... jag blev dötskär i den snygga skådespelaren peter facinelli... oh herregud vad snygg han var (ta inte illa upp patrik;))men aja herregud att man kan bli så kär i en skådespelare hahaha... just nu sitter jag vid min älskade data och ska snart dra till stallet....
nej nu måste jag käka sen dra... pussar♥

28/12 betyder bara en sak... jag fyller 17 idag!!!!!!

Hej hej!!
idag fyller jag 17! grattis till lilla mig:)
Nu sitter jag hemma hos pappa och skriver på min laptop:) kul att äntligen ha en egen data som man kan ta med sig överallt...
imorse var vi på rosenhill och så kom släkten på mammas sida och åt tårta:) sen var det raka vägen till bromma och flyga till pappa där jag åt enu mer tårta! Nu kommer jag inte orka äta tårta på flera veckor känner jag.. haha.
Nej nu måste jag göra maja sällskap:)
Pussar!

God jul på er alla!

hej nu har jag inte skrivit på löänge länge... har haft lite fullt upp här hemma i sthlm... skönt att vara hemma och träfaf alla gamla folk igen:) i onsdags var det julafton och det var den mysiga släkten som träffades hemma hos morbror ola som vi gör varje år.  Mysigt det, synd bara att inte hela familjen Koel var där då vissa är hos sig eller hos sin mamma som josefin och jakob var. men men nästa år blir det nog alla=)
I år fick jag även en laptop så nu kan jag skriva i min blogg när jag vill... ah när jag får mitt bredband som jag nog ska få nästa vecka.
nej nu ska jag ut och mocka:) ha det bra alla!
Pussar♥
Jagoch linea ute och letar efter tomten på julafton... (en sak inom släkten haha)

Äntligen jullov!

Hello everybody!!
Nu sitter jag här med kära Maja och mina älskade systrar=) (även om dom kan vara rena helvetet ibland) haha nej nu blev Ammi arg på mig. Igår skjutsade Patrik hit mig och Boppan, tack så mycket älskling! Idag red jag och Maja ut på våra kära ponnyer och det blev rena rama rodeon ute på åkern! haha det var kul det. inte jätte kul kanske då jag har feber och man helst vill ta det lugnt, men men har man Boppan som sin häst så har man. Efter det stog jag och klippte Boppans man och fixade lite då hon hade värsta skägget då nu e hon så fin så:)
Nu har vi ätit pizza och man känner sig jätte nyttig.... not!? haha...
Klockan 9 börjar Heart Break Hotel som jag, Ammi och Naomi ska kolla på (förutom Maja för hon e tråkig och ska åka hem).
Haha nu sa hon förlåt och det accepterar jag inte!
Imorgon åker jag hem till mitt underbara Sthlm! Har saknat hem till alla något enormt så nu är det dags! Och på Onsdag är det jul som man har saknat efter!
Nej nu ska jag vara lite social med dom andra... Pussar♥

Blir det någon snö till jul tror ni? Hoppas det iallafall:)


resultatet av mitt hatade matteprov!

Hejsan!!!
Det gick bättre än jag trodde på matte provet... sist vi hade matteprov fick jag knappt G:P nu fick jag ett starkt VG!!!!:D Så jag är rätt stolt:) Nu ska vi fortsätta med Statistik inom matten då vi ska jobba i par..... jag ska vara med anna då det är smartast eftersom att vi bor tsm:P
Nej nu ska jag kolla lite om jag har några rester:)
Pusspuss♥

kväll hemma hos Patrik:)

hejsan!
 Nu e jag hemma hos patrik denna kvällen me... vart skulle jag annars inte vilja vara:)? Idag var veterinären och vaccinerade lille Boppan:) Så nu är det ingen ridning p re dagar:(
Under jullovet ska jag ha Bopan hos Maja baja och patrik är snäll och skutsar mig med sin bil... det ska bli kul att vara hos Maja och rida med henne:)
nej u sk jag vara socal... är inte så lätt att skriva med en pratig patrik och thomas vid sin sida:)
Puss♥

Tillbaka till skolan imorgon

Tjingeling!
Nu sitter jag här vid datan igen... eller ah det e inte så att jag har varit här mycket. har suttit vid datan ovanligt lite jämfört med vad hag brukar göra.
Gud snart e de jul och det känns verkligen inte så! men efter att man varit här en helg och jul bakat så börjar det kännas lite;) Idag har vi julbakat som jag skrev och så var vi på Väla... handlade bara ett halsband och läppbalsam... börjar bli riktigt torr om läpparna nu när det är kallt ute... ush.
Tillbaka till skolan imorgon då... ska bli rätt kul faktiskt och träffa alla igen:) ska även till gekås imorgon och handla julklappar.... billigt och bra när man har lite pengar;)
nej nu ska jag ut och göra pappa sällskap... Pussar♥
I sommras på Liseberg med syskonen och pappsen:)

En helg hemma hos pappsen och mina syskon:)

Hej!
de e skönt att vara hemma hos pappa... komma bort lite från skolan. Det händer verkligen mycket här på en helg. Igår var vi på Naomis gympauppvisning och på morgonen gjorde jag iordning henne. Hon skule vara en prinsessa så hon fick lite glitter i ansiktet och lockigt hår med en fjärilsklämma... så söt så! Sen efter det var det storhandling med julpynt och mat:) Efter det kom Maja några timmar och bakade pizza med oss och åt lite godis:)
Idag ska vi baka lite julgodis... mysigt mysigt! Så väntar bara på att pappa ska komma tillbaka från affären då han ska handla kokosfett till knäcken:)
Nej nus ka jag göra mina syskon sällskap.. Puss ♥

Matteprov... BLÄ!

Ush hade nyss matteprov... det gick verkligen inge bra.... jag klarade dom flesta uppgiterna så tror jag kan få ett G iallafall:/ men men matte är inte mitt starkaste ämne precis:P
aja ska prata om lite roligare saker än mitt matteprov nu:)
igår red jag Boppan på volten och hon gick jätte jätte fint:) kände verkligen skillnad på henne efter att jag tömkörde henne i måndags.... idag är det specialidrott så det ska bli kul och se hur hon går:)
Ha det bra pusspuss♥

en kväll hemma hos Pj

Hej!!
Nu sitter jag här hemma hos Pj och gör inget än sålänge, eller ja äter lite godis och skriver i min älskade blogg:)
Imorse var jag i stallet då vi inte början fören vart i ett... de e skönt:) så då tömkörde jag Boppan och det gick kanon bra!:) hon var jätte duktig verkligen:)
så då var allt klart eter solan så behövde bara åka med Pj till stallet och ge bebisen mat och tog av regntäcket så nu har jag tid för en myskväll med Pj framför tv:n.
ses pussar♥

Gullbrandstorp= skummt ställe!!!

Tjenare!!!!
Nu sitter jag och anna här inne i datasalen och det är lördag..... det är meningen att lördagar ska vara roliga men det e som tamejfan inte är... eller bara ibland men den här helgen var extra öde:P Imorse var jag i stallet och mockade, sen tog jag bara Boppan på en promenad för hon hade tydligen hostat imorse när Emma hade släppt ut henne. efter det lånade jag och Anna Lisas moppe och åkte till gullbrandstorp  där vi handlade inne på tempo (skumma människor överallt därhaha) sen åt vi pizza, den smakade verkligen inget! Smakade vatten med lite kryddor, mmm de va inge gott!
Snart ska vi dra oss tillbaka till rummet och kolla på film med lite godis.
Puss puss♥

Matte e tråkigt!!

Ush nu har vi haft matte på morgonen och det är bara för tråkigt! På onsdag nästa vecka ska vi ha matte prov så hoppas att det går bra då... I helgen kommer det bli en tråkhelg känner jag på mig, jag ska rid (de e det enda roliga) och sen efter det e det plugg! måste få bättre än det jag fick förra provet, då fick ag bara G.... menmen man har sina starka och svaga ämnen och matte är inte precis mitt starkaste ämne:P
Igår var det sista träningen för Johan Lundin för terminen! Ush vad tråkigt...
Igår gick det SJUKT BRA på träningen!!! Vi hoppade ett hinder på 120 och hon var en halvmeter över!!!! Shit va vi flög, fick värsta kicken! Skakade i hela kroppen när vi landade, tänkte:- Kom vi verkligen över? och ja det gjorde vi! Hon e ju så liten lille Boppan men hon har shettis Power i sig;) Sist jag hoppade så högt med henne var för 4 år sedan och då hade jag ett "hjälp" hinder innan men nu stog bara ett räcke där rakt upp och ner:)
Nej nu ska jag sluta skryta om hur bra min lille ponny är ;) hahaha
Nej nu ska jag vara lite social med dom andra..
Puss puss

plugg plugg räkna räkna

nu sitter jag här på sista lektionen för dagen och ska ha grovfoder och foderstater, kul men jobbigt!! det är hur jobbigt som helst att räkna ut, TS, SMBR rp, ca/kg, p/kg m.m... haha ja det ser ganska komplicerat ut och det är det. men det börjar släppa tack gode gud!
ikväll är det specialidrott (dressyr) kul kul:)
juste fick 63.79% på dressyr programmet (LB:1) det var as bra! speciellt för att vara första gången jag ridit ett dressyr program:)
Nej nu måste jag plugga vidare:)
Ha det bra Pussar♥

Ett inlägg till Rebecca;)

Hej! Jag fick nyss en fråga från lilla Rebecca om hur jag tyckte att min skola var. Alla skolor har ju sina fördelar och nackdelar tyvär.
Men skolan är faktiskt väldigt bra, alla är som en stor familj och man känner att detta är ens andra familj. Klart att vissa lärare är bättre än andra men dom flesta är underbara. Vi har många roliga lektioner där vi lär oss allt från A-Ö om hästens beteende, utfodring, hästens kropp, bästa sätt att motionera m.m. Och det är extremt roligt att kunna. Som nu håller vi på med hästes utfodring och hur man räknar ut hur mycket hö den ska ha med vilket hö (man räknar ut TS- Torrsubstansen) och det är rolgt att kunna veta hur exakt mycket man ska ge sin häst. Man lär sig extremt mycket bara på en lektion.
Innan i min blogg skrev ja om Annas problem när homn blev avstängd och sånt men det handlar ju inte om själva skolan, alla gör sina misstag och då får man sitt straff.
Så Rebecca välj plönninge du kommer inte ångra dig;)
Kramar♥
Fjällare där vi rider två gånger i veckan och har stalltjänst, man får rida många olika hästar, dom flesta har gått 150 hoppning och LA:dressyr.
På fjällare finns det: En galoppbana, två ridhus, en big volt, en terrängbana och fina ridvägar i skogen som är sandade.
man lär sig även senare att sko och i trean rider man in skolans treåringar. man lär sig allt som har med hästar att göra. Även galopp och trav som är sjukt kul;)

RSS 2.0