Valborg!

Idag e de valborg o jag ska hem till pappa! Fan va skönt! Ska fira valborg hemma hos Robin o hans familj... ska bli trevligt!
Nej skriver mer sen ska dra upp på lektion nu. Pussar!<33

Imorgon bär det av till pappa!

Fan va skönt! Imorgon slutar vi 2 och då drar jag direkt till pappa... Ska bli as skönt, så trött på skolan. Men vem e inte det? Aja de e skönt att komma hem då man känner att man varit här för mycket (på skolan asså) man e ju här dygnet runt!
Imorgon drar jag med 3 tåget... Robin skulle komma o möta mig sa han så slipper jag åka hem själv. Han skulle eventuellt följa med mig hem till pappa. Så får vi se vad vi hittar på sen.. Grilla kanske? Pappa  o syskonen ska endån bort på middag så då kan vi ju passa på o grilla o ta de lugnt! Känner att jag behöver det.
Aja nu har vi precis haft matte o ska snart ha tråkigt Tema!
Aja ha de så bra allihoppa! Pussar<33

Slapp dag!

Woho! morgonen började med att jag och anna försov oss! vi flög upp ur sängen o gick fort till frukosten... när vi kom till frukosten fck vi reda på att vi inte hade ngn lektion på morgonen... gah! hade vi stressat i onöda... sen hade vi bara tema o sen va de lunch.... efter lunch skulle hovslagaren komma o sko min o annas häst å jag skyndade mig till stallet för at gå vägen till annas stall där vi skulle sko hästarna. efter att det va klart åkte vi till eurostop o hade lite kul på Mc donken haha!
Nu har vi precis städat rummet då de e städsyn imorrn....
Nu ska jag dusha.. Puss!

Fint väder med sol o jag e happy happy!

skönt att det snart e sommar! Varmt o jag kan rida igen... kan de bli bättre?.... hm nej? hihi.
Igår red jag även på en av skolans hästar o de gick bra men orkar inte riktigt ennu jobba me hästarna så fick vara lite på ena sidan av banan o göra de som min arm pallade av. Sen när skolan slutat följde jag med Anna då hon skulle hjälpa till på tävlingen som va igår. Först skulle jag bara följa med o kolla på några satarter men blev så sugen på att hjälpa till... så va där end till 8 på kvällen. Sen drog jag till stallet o skulle strunta i att rida för de va så sent men jag blev så sugen så jag tog en ritt iallafall. Skritta ut ett tag o sen blev de typ bara 10 min på volten... Både hon o jag e ju ur kondition så båda orkade nog bara så mkt... eller ah Bella skulle nog orka mer men inte jag:P
Nu ska jag dra på gympan... ush jobbigt. som sagt e ju ur kondition nu haha.
Ha det så bra! Pussar!<33

Ridit för första gången på 8 veckor!!!:D

Shit de va nästan 2 veckor sen jag skrev sist! Aja ska skärpa mig nu. Nu är påsklovet slut illafall:( ush hade så kul på lovet.
Jag åkte hem med Sara som går i in klass (tack 1000gngr för skjutsen!) Sen var jag hela helgen med släkt o vänner (tack för en underbar helg allihopa!!) Längtar hem som F*A*N nu... ush..
Aja jag åkte sen tillbaka till skolan på tisdagen o sen dagen efter blev de att ta tåget till Hbg då jag skulle passa huset medans han va i sälen. Även tack där allt gått folk som jag umgicks med under dagarna! Sen idag så kom jag tillbaka till skolan o de va slut på lovet:( Fy!!
Nu idag red jag faktiskt för första gången på 8 veckor!!! Fan va härligt det var! Gjorde lite ont en de va bara lite;) Jag red ut med anna o sen skulle hon rida vidare med Amanda till havet men jag väntar med det tills jag blir bättre. Kan inte hålla emot riktigt mycket ennu om hon skulle få för sig att tävla ed dom andra hästarna haha. Men men sen när anna drog galopperade jag lite på galoppbanan.... Kunde inte hålla mig! Haha de va skit kul iallafall..
Aja nej nu kom anna tillbaka helt blöt.... tur att jag inte följde med! haha
Pussar<33

Påsklov imorrn!

Imorrn blir de lov o jag ska hem till Sthlm några dagar! Fan va kul!!!!!!
På fredag ska jag träffa Issa! Kul kul! På lördag ska vi på påskmiddag hos mormor! Hoppas att inte ngn sagt att jag ska hem så de blir som en överraskning för hela släken;) men men mormor har lite svårt för att hålla sig! haha
Imorrn kommer pappa förbi mig då han ska till GBG så då ska jag kolla o maja kan hänga på:) kul kul!
nej nu slutar vi snart!
pussen♥

Onsdag.. vill ha fredag!

Hello !
nu sitter jag i datasalen me katta, ida o anna. Första lektionen var inställd så de var skönt. Kunde göra oss iordning i lugn o ro och ta det lugnt på frukosten:) skönt när de e så.
Vid kvart i tio ska jag dra till Fjällare där jag o min Tema grupp ska... vet jag faktiskt inte? Vi ska iallafall jobba med vårat arbete vi gör nu.
I helgen ska jag till pappa igen o då ska jag först till frissan o färga håret o sen ska jag umgås med pappa o syskonen. Jag o pappa bestämde förra helgen att vi skulle ut o åka me Cabben o ha picknick någonstans... mys mys... o de ska tydligen bli 15+ i helgen hörde jag nu av Anna. Perfekt ju!! (kanske kan övertala pappa o åka MC då;)?)
ne nu ska jag kolla lite annat o prata me Emma som just kom ner hit..
ha det bra! Pussar<3


RSS 2.0