snart e helgen slut

Hello!
Ennu en helg hos pappa som varit underbar:)
Igår var vi inne i stan och tog en promenad vid hamnen, efter det åkte vi fram o tillbaka till Danmark. På kvällen åkte jag in till stan och mötte Therese och hennes kompisar. Vi gick och åt på naturkompaniet. Efter det drog vi till Laserdome och hade svin kul! Förutom att jag blev så glad över att ha skjutit en kille som alltid lyckades döda mig så då när jg blev skit stolt över att jag skjutit honom, vänder jag mig om och springer in i en vägg!! Fan va pinsamt! Där står jag: hehe de där var mening alltså? Yeah right emilie.
Idag har jag varit hemma, tog en sväng med cabben och stannade ett tag hos maja sen drog hem o nu sitter jag här.
Imorrn bär det åt till skolan.. fy fan! pallar inte, har även matte prov imorrn som jag kommer loosa på!
Aja nu ska jag kolla lite tv..
Puss på er och sköt om er!!<33

R.I.P

Skulle bara skriva på detta inlägg att jag står vid din sida... du kan ringa mig när du vill. Vet inte hur jobbigt det e men så som jag föreställer mig det så e de förjävligt.. o de e nog 1000 gånger värre än det jag föreställer mig.
Hoppas att du läser detta inlägg gubben.
Vill iallafall bara säga att jag finns här o hoppas jag kan hjälpa dig så mkt som möjligt.
Ha det så bra gubben o sköt om dig! Puss o dunder kram!

Helt slut i armen!!

hello!
Idag har jag vart i skolan... kul? nee....
efter skolan drog jag direkt till stallet med eve som e min medhjälpare:) haha så snällt.
Jag tömkörde bella idag och det gick bra, hon var jävligt stark så e helt slut i vänsterarmen. Trodde faktiiskt inte att jag skulle klara av o tömköra eftersom att man e tvungen att använda båda armarna men de gick:) men måste vara försiktig endån för jag fick ont efter o vill ju bli bra så fort som möjligt...
Ne nu ska jag o anna.... göra inget? fan va skönt o inte ha ngt plugg!!
Pussar

Sånna här dagar vill man ha bil

Fy satan va tråkigt jag har just nu...
Idag är det heldag på fjällare och jag kan inte vara där eftersom att jag inte får rida ennu:(
så man önska att man kunde åka typ till Hbg o hälsa på ngn? men nej då det blir o sitta här inne på rummet och bara glo på datan o plugga lite.
 Men prata nyss me Eve o hon skulle sluta 2 så e me henne ett tag då dom andra inte slutar förens 4.... segt!
Igår gick jag o eve till stora ridhuset med Bella för att longera henne.... satan va det gick undan!!! Bella blev ju helt till sig eftersom att hon inte gått ngt på ett bra tag nu så hon låg ner i kurvorna inprincip hela tiden (trodde hon skulle bryta benen av sig) men efter ett tag lugna hon ner sig lite så de va ju bra de.
Just nu har det börjat snöa... kul? neeej.. så jävla trött på detta väder nu så de e inte sant, vill ha sommar!
aja nej nu ska jag kolla liteigenom papprena vi fick igår..
Pussar !<33

i just wanna live while im alive.

Nu e jag hos pappa.. igen.. men de e bara kul o vara här på helgerna då jag endån inte kan göra så mycket på skolan då jag fortfarande e skadad!
Så trött på denna skiten så jag hoppas dom opererar mig så fort som möjligt för jag vill verkligen upp på hästryggen igen.... mer än ngt annat.
Aja nu ska jag försöka få tag i ngn... alla e hemma o e bakis... yey!! haha
aja nej nu ska jag ringa eve som passar Bella i helgen o se hur hon mår.
Ni får ha det så bra!
Puss

Vill att det ska vara över!

Fan önska att jag inte tog utsläppet den där fredagen... fan! vill rida, vill inte bara sitta inne hela tiden och inte kunna göra något.
Var hos skolsyster idag och hon sa att jag skulle ringa vårcntralen och det gjorde jag ju... men det enda dom sa va: Ja men eftersom att dom är omlott så kommer det göra ont ett bra tag till. Fuck!
Hela jävla veckorna blir ju förstörda.
På akuten i halmstad sa han att det skulle ta 4 veckor tills jag kunde rida.. det har gått 4 veckor nu men de e bara jobbigt o bära brickan i matsalen!?
Fan vet inte hur jag ska gör med min häst.. ingen har tid och passa nu heller... min lilla Bella:(
Dom sa på vårdcentralen att jag skulle ringa jävla sjukgymnast... men fan skulle ju kunna börja rida efter 4 veckor! ohhhh e så jävla trött på denna skiten!!!
Just nu vill jag inte mer än att bli frisk och börja kunna rida igen... vill inget mer än det!

Måndag! hatar måndagar!

hellu! Nu e de måndag... kul? not! just nu sitter jag på sista lektionen som är tema.. har bara haft 2 lektioner idag så de e skönt. Hade matte innan men satt bara o tänkte på annat skräp.. men men.
Nu håller jag på att göra iordning en powerpoint då jag ska redovisa min Praktik som jag hade innan lovet.
Idag ska jag försöka planera vem/vilka som ska sköta min häst denna veckan.. är fortfarande dålig och doktorn sa att eftersom mina ben är omlott kommer det ta extra lång tid att läka... fan också! Har verkligen inte tid att inte kunna ta hand om hästen.. hon måste ridas så jag kan sälja henne o få min nya häst:( oh!
aja nu slutar vi snart och då ska jag nog dra till stallet och bara kolla till Bella lite!
Puss!<33

Skåne nyheter!

Ennu en helg hos pappsen:) har haft skit kul!
I fredags var jag med Ida som jag inte träffat på 6 år!!! Kändes som om vi alltid varit med varandra när vi träffades då vi var jämnt jämnt jämnt när vi var små! men men vi har lovat varandra och träffa varandra mer nu.
Iallafall för att återgå till vad jag har gjort i helgen.. i fredags åkte jag till Helsingborg med tåget.. somnade på tåget då jag var svin trött efter festen i torsdags (3:orna hade hyrt en bygdegård, fy fan va kul det var!) iallafall sen vaknade jag av att jag fick mess av ida som undrade hur långt jag kommit... när jag var framme träffades vi inne på knutan o hon var sig lik;) så behövde inte oroa mig för att jag inte skulle känna igen henne. Efter det drog vi hem till henne ett tag så fick jag träffa även hennes brorsa Tom som det var evigheter sen man såg... jisses va stor han blivit! haha
efter några timmar drog vi hem till vallåkra och var hos maja ett tag och kollade på film med henne o hennes skit jobbiga högljudda kompisar! både jag o ida fick huvudvärk! haha
Sen vid halv 1 skjutsade maja oss ´hem till pappa på moppen.. man såg typ 1 meter framför sig då det var skit tjock dimma! haha så de gick lite långsamt men vi kom fram tillslut...
På morgonen blev jag väckt av pappa som skrämde skiten ur mig som vanligt! (ska fan hämnas en vacker dag pappa;))
Sen åt jag o ida frukost och gjorde iordning oss o drog in till stan med maja... vi höll på att missa tåget men som tur var höll maja upp tågdörrarna men vi blev inte så populära sen av biljett tjejen sen! haha
Jag handlade lite o sen drog ida då hon skulle träffa en killkompis. Jag o maja gick lite till i affärer sen så drog vi hem´till josse ett tag o sen hem till mig... Sen på kvällen kollade jag o pappa på melodifestivalen me varsin pizza!
Idag har jag bara hjälpt pappa med saker här hemme o nu väntar jag på att Marielle min kusin ska komma:)
Aja nu tror jag hon kom!
Puss på er!<33


Slapp dag igen!!

hellu!
Idag var det bara två lektioner.. eller ah för mig var det bara en, fick hoppa över första lektionen som var Idrott så gick bara på matten... har missat typ 30 sidor!!:O men ska räkna nu då alla andra e i stallet så har jag endån inge o göra.
Igår blev vi klara med städningen vid typ halv 12 som vanligt:P men de belev iallafall renare men har proppfullt med kläder o skit så vi får typ trycka in allt i garderoben:P
Nej nu ska jag plugga, funderar på att dra till stallet sen o kolla till min lile ponny..
See ya! Puss

En lektion... skönt!!!

Hellu! dag blev de bara en lektion... bara tråkigt tema.. ush hatar tema.... pratade med e lärare idag.. shit va mycket jag har att göra!!!!! 2 rapporter om min APU en på svenska o en på engelska, en intervju från min APU plats (intervjua dom som jobbar där) massa massa matte!! och en massa Tema uppgifter som jag inte hinner göra:( aja år plugga som ett svin nu då och sen köra järnet på alla andra teman.
matten blev inställd eller va den nu blev.. det stog på vårat schema att vi skulle ha de men inne hos lärara stog det att vi inte skulle ha de.. skumt? aja jag klagar inte:P
Nu drar katta, ida och anna till stallet.. kul o sitta inne själv... funderar på att dra till stallet och borsta henne o gå ut på en promenad hon e ju så snäll så hon sköter sig nog...(hoppas jag)
nej nu ska jag plugga.. Pussar!!<33 

Känner mig halft död!

Ush e hur hängig som helst idag... Nu på morgonen hade vi ridning men fick ledigt... jag får endån bara sitta och kolla på.
Har även börjat få ondare i nyckelbenet... hur fan kan det komma sig?! oh trött på denna skiten nu!!!
Nästa helg ska jag till pappa igen fast då ska jag träffa en massa folk... som tex Ida, Maja och Therese :) trevligt! hoppas bara att jag e piggare till helgen! De e även fest på torsdag (japp här festar vi på vardagarna istället) men tror jag skippar det så som jag mår nu!
nej nu ska jag vila mig lite innan jag ska dra på lektion kvart i 1.... buhu!
Pussar<333

Tillbaka på skolan!

helluu!!! Nu e jag tillbaka på skolan efter en trevlig helg hos pappsen. Nu sitter jag och ana i sängen med våra datorer och slappar... e helt slut, vet inte varför men gick iförsej upp 6 imorse.. urk! Sen har jag ju feber och ett brutet nyckelben:P haha shit asså.
Ska snart dra till stallet så ska Anna hjälpa mig o mocka (snällt) ush har dåligt samvete nu när jag blev skadad för Bella bilr ju bara riden ibland av någon kompis, lille lille gumman. Ville ju också kunna rida henne lite nu innan hon ska säljas.. aja kan rida om 2 veckor:P (en evighet)
Nej nu ska vi dra!
Puss på er!!<33

Först brutet nyckelben,,, men nu även förkyld!!!

Oh fan va trött jag e på att vara förkyld nu! det är inte liksom första gången i år. Jag tyckte att det räckte med mitt brutna nyckelben men det tyckte tydligen inte min kropp:P Tur att vi e lediga från skolan imorrn iallafall så kanske jag kan piggna till lite... måste ju även gå till skolan sen.. var ju hemma i Sthlm 2 veckor för att vila upp skadan. Även trött på att ligga i soffan!
Idag har vi varit på Väla o handlat lite... jag handlade dock bara en kofta på HM men de e så jävla jobbigt att prova kläder då jag knappt kan göra ngt med vänster arm... men men det blev en kofta och en fika med pappa o syskonen... efter åkte vi till en kompis och fikade även där medan Naomi var på kalas.... Så nu är jag inte precis fika sugen.. känner även att jag håller på att gå upp i vikt mer o mer nu efter att bara sitta i soffan hela dagarna... måste bli frisk nu så jag kan få igång Bella så jag kan sälja henne. Vill även få min nya häst till skolan:(
aja får vänta 2 veckor till, skulle ju ta 4 veckor innan jag var helt frisk och får börja rida igen.
Nej nu ska jag plugga lite, måste verkligen göra det då jag har missat sjukt mkt.... buhu!
See ya!<3

Middag!

Hello! Idag har jag varit inne i HBG i GA kyrkan eller va det hette och kollade på när ammi sjöng.. så gulligt! efter det skyndade vi oss hem för att göra iordning inför middagen då min farbror och hans familj e här... tyvär inte min älskade kusin Marre:( men men.... Vi har ätit potatisgratäng med fläskfile.. efter åt vi vaniljglass med varma hallon.. mmmmm!
Just nu håller meloldifestivalen på men orkar inte kolla för de e så jävla tråkigt... har verkligen tröttnat på det! Tråkiga låtar bara:P
nej nu måste jag vara social med alla där ute..
Ha det bra Puss!<33

Tidigt uppe... ojoj!

imorse vaknade pappa och ungarna kvart i 8 så jag vaknade... jag tänkte somna om men sen så gick jag upp... för annars ligger jag bara och sover bort hela dagarna man blir ju pigg när man väl varit uppe ett tag:)
nu har jag ätit frukost och dushat.. funderar just nu bara så hur jag ska ha håret... hm stort problem för mig. måste verkligen åka till frissan då mitt hår bara hänger just nu. Har haft lockigt hår nu i tre dagar och det har varit jätte fint! Så vill ha det nu men hinner inte ha någon inbakad fläta som ska torka till kl 2 :P men men får väll platta det eller något.... Stort problem det där haha.
Nu ska jag vänta på att pappa, ammi och naomi ska bli klar där ute med kaninerna och sen ska jag göra iordning Ammi som ska sjunga som jag ju skrev igår:) Kul kul!
Nej nu ska jag kolla lite i min facebook och kolla lite på min mail... måste verkligen radera alla mail nu.. slarvar alltid med att läsa och kolla den.
Ha en bra lördag!
Puss på rumpan!^^<33

Hemma hos pappa i Helsingborg!!

Hello! Tåg resan gick bra och jag överlevde... tror alltid att jag ska hoppa på fel tåg eller gå av på fel hållplats m.m... tänker alltid det värsta:P haha det är typiskt mig.
Först kom jag fram till HBG och pappa hämtade upp mig.. vi åkte och hämtade en data som han hade köpt och sen åkta vi o handlade mat. efter det åkte vi hem till farmor och hämtade Ammi som hade varit på dans lektion. När vi kom hem började jag och Ammi med maten (tacos yammi!) och sen kom pappa med Naomi.
Efter maten satte vi på tv:n och kollade på Lets Dance och jag installerade pappas data... eller ah det jag visste och fattade men jag tror någon annan som är lite mer haj på det där får fixa resten:P
Imorgon ska vi in till stan och kolla på Ammi för hon ska sjunga i någon stor kyrka (kom inte ihåg va den hette) så det ska bli kul och se henne:) efter det kommer Ragget(min farbror) och hans familj och ska käka middag, trevligt trevligt:)
Aja nu ska jag gå coh dricka, blev extremt turstig, är även trött som ett svin:P
Puss på er!<33

Känns som om mitt nyckelben aldrig kommer bli bra!

satan va ont jag har!! Har varit på fjällare nu sen 8 imorse och jag har sjukt ont.. det enda jag har gjort är att gå och suttit ner!! Känns just nu som om det kommer dröja en evighet innan jag kan börja rida:( Katta som bröt nyckelbenet klarade av att mocka efter 2 veckor, fast det gjorde såklart ont men hon klarade det.. själv klarar jag ens inte av att bära en jacka utan att jag skriker som ett svin för de gör så ont! När jag går måste jag hålla armen helt stilla annars knakar det i hela benet o skaver... ush!
Aja nu e dagen iallafall slut och jag ska sart dra till lunchen... ska bara klä på mig andra kläder och göra mig iordning.
Ida red Bella åt mig idag på lektionen så hon fick gå lite... Bella tyckte det var skit jobbigt och springa efter alla långbenta storhästar.. haha så söt e hon.. men det gick bra annars:) Blev skit sugen på att rida när man såg alla andra rida!
Nej nu måste jag skynda mig!
Pussar!!<33
                               
                                                                    Vill rida!!! (jag och Bella)

trött!

oh gud! nu har man blivit van vid att sova till typ elva-ett,,, nej nu skulle det vara sju!! är hur trött som helst! ush hatar sånt här, ska iallafall snart dra till frukosten och möta katta, anna och ida:) efter det ska vi till fjällare, tyvär ingen ridning för mig utan jag får nöja mig med att kolla på... kul?
nej nu åste jag göra mig iordning!
pussar och god morgon!

Helsingborg imorrn!

Japp det blev tåget jag ska ta... ska åka härifrån skolan med 14:10 bussen och sedan ta 15:04 Tåget och är framme 16:04 så ska pappa komma och hämta mig:) Efter det ska vi antingen äta någonstans i stan medans Ammi är på dansträning eller så skulle vi kolla... va gulligt o se små ungar strutta omkrig^^
Imorrn slutar vi ju som sagt halv tolv så ska passa på och gå förbi Bella och hälsa på henne o pussa på henne:)
Nej nu ska jag och anna sova:)
Ha det bra! Pussar<33


Tillbaka till Plönninge!

Äntligen framme på skolan efter 4 timmar på ett tråkigt tåg! Fast det gick rätt fort när man undvek att kolla på klockan varannan minut som jag alltid gör när jag blir uttråkad.
När jag kom fram till skolan (min hästlärare Ulrica hämtade mig i Halmstad) gick jag upp till Aulan där alla i min klass plus några klasser till satt och lyssnade på en tjej som pratade om Flyinge, om man skulle vidareutbilda sig inom typ Hippolog programet m.m.
Efter det drog vi till våra rum och jag packade upp... ah inte kläderna utan mina tuttifrutti ringar och min RedBull o satte mig här;) Har blivit värsta RedBull beroende! Vet inte varför men de e gott:P Fast man ändrar alltid sig, ett tag var jag Fanta beroende sen Sprite och sen Cola o nu RedBull.... inte så intressat att veta men iallafall;)
Imorgon slutar vi 11:40 Yey!!! och efter det ska jag till pappa.. fast han skulle inte komma förens halv sex o hämta mig så funderar på att fråga om jag ska åka tåg istället så slippr han hämta mig plus att då slipper jag sitta och vänta här i sex timmar... kan ju endån inte rida liksom. Hm aja ska fundera på saken.
Pussar sköt om er!!<33

Gott till resan! Inga fjantiga nýttigheter här inte!
Någonstans i Göteborg!
När jag kom till skolan drack jag upp min sista burk RedBull! yami!


Tiden har gått fort!

hello!
det känns som om det var igår jag kom hit, tiden har gått sjukt fort här i soffan:P de är rätt konstigt faktiskt:P annars när man har tråkigt så går tiden sjukt långsamt! Men de är väll som alla säger, desto äldre man blir desto fortare går tiden... haha nu lät jag som en 40åring!
Aja ska snart till skolan och träffa alla igen, kul, kul! :) men då börjar allt pluggande igen.... blä! aja tyvär måste man.
Nu ska jag kolla mailen på Itslearning.. fick nämligen inge svar från mina lärare igår (och dom som klagar på oss att vi inte kollar mailen på Itslearning varje dag!)
Aja  Puss

Pengar växer ju inte på träd!

Nej nu håller jag fan på att dö! jag vill ut!!!!! håller på att bli galen av att sitta inne hela dagarna med mitt jävla brutna nyckelben! Vill även ha sommar... ut med kylan och in med värmen!
Nej nu ska jag vara lite gladare... har varit sur hela dagen:P haha
aja för at prata om annat... pratade nyss med en killkompis från Gotlad(Niklas) och så kom jag på att det e ju Sthlms veckan där i sommar och att jag även ska åka dit... så nu har jag planerat - en vecka hos Jörgen Larsson och träna med nya hästen, en vecka på Falsterbo Horse Show och även en vecka på Gotland:) tänkte passa på att göra mkt denna sommar eftersom att jag inte ska tävla ngt då den nya hästen är helt grön och vill inte börja för fort. Så då tänkte jag passa på att göra lite saker då jag var hemma hela förra sommaren för jag hann inte göra något då jag var och tävlade en hel del.
men då är det ju ett problem..... de kommer gå åt sjukt mkt pengar... så det är bara en hemsk sak jag får ta och göra... SOMMARJOBBA!!! Men kan nog lyckas få jobb på mammas jobb (Rosenhill cafe) så kan ju kanske jobba samtidigt som henne o tjäna ihop några slantar.. Som sagt, pengar växer ju inte på träd.
Eller så kan du o jag jobba ihop Rebecca;)?
Haha aja det löser sig nog, något finns det alltid att göra.
Nej nu ska jag nog hoppa i säng... natti natti! Puss!!! 


Uttråkad

Ush va ag e uttråkad nu! ligger just nu,... ah i soffan som jag gjort i mer än en vecka. nu bläddrar jag bland kanalerna som vanligt, finns aldrig något att kolla på under dagarna.
snart ska jag åka tillbaka till skolan, tror att det blir på torsdag ska bara hitta några bra biljetter. ska bli skönt att komma tillbaka, ska även till pappa i helgen och det ska bli kul att träffa honom och syskonen...
ne nu ska jag kolla om jag fått mail ifrån skola(tråkiga läxor)
Puss

Ångest!

ligger nu i soffan och snackade nyss ett tag med katta även med söte maria:) jag valde ju som individuellt val: Ledarskap och har fått reda på att dom håller på o göra en film nu o grejer... varför ska alltid jag missa allt kul?:O så trött på det nu asså! nej ska nog tillbaka på onsdag eller torsdag.. får se hur mkt jag klarar av då?

Sid!

va bara tvungen att sätta in dessa bilderna på sid(en av hundarna jag passar)
utan toffs
med toffs
haha sjukt söt!


Förföljd av hundar!

o shit! små hudarna är överallt! Det räcker med att man satt sig i soffan sen räknar man till tre och då har en lagt sig på vänster sida, nästa på höger och tredje i knät.... fast dom e ju sjukt söta dom här små jäklarna.
mamma öppnade på cafeet i morse så hon gick upp redan kvart i tre inatt så morgonen blev ensam, eller ah inte helt ensam men ni fattar nog.
Ska snart tillbaka till skolan, ska bli både tråkigt och roligt. Tråkigt att inte vara hemma här men roligt att träffa alla där nere. några har jag ju inte träffat på flera veckor då vi hade lov och praktik innan jag blev skadad.. ska nog ta och åka till pappa denna helg med om han orkar hämta mig:)
nej nu ska jag plugga lite
sköt om er!Puss

Hundvakt+brutet nyckelben?

hej! nu har helene och jessica åkt hem... men deras tre små hundar stannade kvar. sjukt söta e dom haha. jag har ju ett brutet nyckelben men det stoppar mig inte ifrån att vara hundvakt och dom roar ju mig nu medans jag ligger i soffan hela dagarna.
En e vid fötterna, nästa vid magen och tredje vid huvudet... så mysigt!
nej nu ska jag.... de finns inge att göra! aja jag ska göra inget nu... Puss

Trött

hello! nu har jag precis vaknat och svarat på ett mail ifrån mormor(hon e i thailand med morfar) imorse gick jag upp tidigare än jag gjort dom senaste dagarna då alla andra gick upp vid nio så tyckte att jag kunde vara lite social... plus att jag annars sover bort halva dagarna! Fast det gör inte så ycket nu iförsig när jag endå inte rider eller har någon tid att passa så då spelar det ingen roll;)
Nu ska vi snart äta frukost, väntar bara på att Jessica ska vakna igen då hon somnade om innan eller något! haha jag verkar ha koll på läget, Aja!
Ni får ha det så bra! so long!

RSS 2.0