Längtar efter dom gamla tjejerna!!!

Igår kom jag tillbaka till skolan efter att ha varit hemma i 4 dagar. Flyget var självklart 2 timmar försenat!!! Höll på att dö! Det var inte precis kul att sitta där vid massa gamla gubbar och tanter och glo upp i taket, nej tack!
Om jag ska vara ärlig så längtar jag hem till alla tjejerna! (ni vet vilka ni är) Jag längtar inte hem till själva hemmet utan bara till dom, Men kanske kan flörta till mig dom så dom kommer hit, Eller?;)
nej nu ska jag iväg och äta med Kalle kondom!!! (katta) haha
ha det gött allesammans!♥
Issa
jag och cassie:)

Snö och åter mer snö!

Fy F*N vilket väder, man märker att jag inte blivit van vid kylan ennu, håller på att frysa ihjäl.
Idag var Rebecca här och red Bella bus:) Det gick bra, jag och mamma gick efter med hundarna i kylan (ush) Efter att vi varit ute i kylan och jag sett ut som en isbjörn! Åkte vi till Tumba och lämnade av rebecca sen handlade och hyrde en film, handlade dessutom årets första glögg! Ingen jul utan glögg asså! Nej nu ska jag chatta vidare med några sen ta de chill i soffan...
see ya!♥

En kväll på söder

tjenare!
ikväll ska det vara en tjejkväll inne påsöder:) Skönt att vara med the old girlz! Precis som den gamla tiden:) Ibland saknar jag verkligen tillbaka då det var alla vi: Carro, Issa, Cassi, Sandra, Lizzy och Petra:) (och några mer men det var mest vi) Idag sov jag länge! Sov enda till halv två, så länge kan man bara sova hemma i sin egna säng:)
nej nu måste jag börja göra mig iordning..
sköt om er! Pussar♥

Sandra, Per, Issa, Jag, Cassi och petra:) Lizzy fikuset tar kort;)= hahah Puss love ya!

Hemma igen:)

Äntligen så är jag hemma igen. men ska tillbaka på tisdag... ja ja det är skönt att vara borta några dagar.... Gud igår var min redovisning. Rabblade bort hela redovisningen och det mesta blev skit... ja ja får se ska ju lämna in uppsatsen också.. hoppas den blir bra iallafall:P
Just nu gör jag inget specellt, har varit ute med hundarna och ute i stallet hos Bella ett tag.... det var roligt att få träffa henne, tror hon tyckte samma sak för hon kollade på allt jag gjorde i stallet istället för att äta upp sin mat. Sötnosen!
Idag har jag redan gjort tillräckligt så jag orkade inte följa med på fetsen som Issa undrade om jag hade lust att följa med på, åkte först bil till flugplatsen kl8 imorse (Pj skjutsade så slapp betala taxi, Tack!) Efter det var det flyg i 1 timma, sen flyg buss. Efter det åkkta jag tåg ifrån stan till handen och åt hamburgare med Issa, Sami och Tommy (aldrig träffat innan) efter det var det bussen hem då träffade jag även Sandra och Adde så det var kul:)
Nej nu ska jag skriva klart min uppsats! So long!♥

Imorgon är det prov och uppvisning

Imorgon är det dags för den jobbiga redovisningen, hatar att prata inför klassen:P Blir hur nervös som helst och allt blir skit, rabblar igenom allt så jag blir klar fort så glömmer säga hälften. Haha men men sån e jag måste vänja mig vid det.
Efter det så är det dags att dra till stallet på en gång för vid fem ska alla som är med i specialidrott dressyr visa upp ett program. Själv ska jag rida LB:1 så hoppas det går bra. Red igenom det två gånger igår och tre idag så det skulle sitta i huvudet på mig och det kändes hyffsat, hon var lite stel bara i galoppen men men skärper mig nog mer imorgon:)
 Nej nu ska jag plugga vidare så jag blir klar ngn gång:P
Pussar ha de bra!♥

Får damp på denna skola!!!

Nej nu får det fan vara nog!!!
Nu sitter vi på sista lektionen och vi har haft två lektioner idag (båda tre timmar tsm) och vi har inte haft en enda lärare!!!! Jag hatar detta, dom sa att det inte skulle vara mer lärarlösa lektioner... yeah right! Jag frågade våran djurkunskaps lärare i början av första lektionen om jag kunde få hjälp och hon sa: jag kommer snart... mmm eller hur!
Fan va trött jag blir!
Nej nu ska jag skriva det sista innan jag drar till stallet... ska plugga på dressyrprogrammet... ush!
Pussar sköt om er!♥

Plugg.... USH!

Just nu sitter jag inne i datasalen med katta och har tagit ut lite info om Kamphundar. Vet de e tråkigt.. eller ja lite det är tråkigare med matte eller engelska.... fy! fast just det nu kom jag på att vi har matte på första lektionen!!!! o no!
nej nu måste jag fortsätta plugga.. ska vara klar med detta tills på onsdag ska även plugga in ett dressyrprogram tills på onsdag!!! Shit typiskt mig.. allt i sista sekund:(
ha det bra allt folk! Puss♥

Ändrar i sista sekund

Nu sitter jag i datasalen och ska snart dra till stallet och ta hand om min söte ponny:) Tar även hand om Emmas pony i helgen.... och ni kan inte ana hur mycket det är i hennes mat:O Det e massa örter, olja asså jag kan rabbla upp en lista på 20 olika sakerXD Aja hästen lider ju iallafall inte på näringsbrist;)
Igår bestämde jag mig för att jag ska skriva om hundlagsmål istället för Gosehusedjur... Lite lättare att hitta info om det:P
Nej nu ska jag dra till stallet...
BRB!
Puss♥
Okej inte för att detta e värsta hundslagsmålet(mest lek) men tog det för den var extremt gulliga hundar:) haha

110% hemlängtan

Shit va jag längtar hem.. jag har som sagt: AKUT HEMLÄNGTAN just nu... Vet inte varför men jag längtar hem till Bella, mamma, vovvarna o alla kompisar!!!! (stora feta släkten också)
Just nu känns det som om jag inte har lust för någonting.... Vill bara sitta vid datan och skriva med kompisarna eller kolla film.
nej nu får Issa o Lizzy ta och komma o hälsa på... Hör ni det!!? Annars J*VL*R!!
Idag har jag inte hunnit med så mycket.. kollade på en film i morse och efter det cycklade jag och katta till stallet... kom hem ungefär för 20 min sen.
Nej nu ska jag ta biken mot Gårdsvillan och ta o äta mat!
Ha det gött allihopa!
Pussar♥


Fjällare

Hej!
Denna morgon började att vi vare på fjällare... fick rida en ny häst idag som hette Miria... det gick jätte jätte bra:)
idag får Lille Boppan stå då jag och anna ska hinna åka och handla.... Det är det vanliga på "mat listan":
Choklad
Godis
Cola
Saft
kakor
Billys panpizza
Makaroner
Falukorv
Bröd
Smör
Skinka
Ost
(för att göra toast)
Mjölk
Ja detta kanske inte var så intressant men detta e det mesta man äter här:P snabbmat och godis:) Seciellt på helgerna.
Japp måste ha gått till helgen;)
Nej nu måste jag dra:)
ha det bra!♥

Plugga plugga plugga

Tjenamors!
Igår gick Boppan kanonfint!
Innan jag red var det stall möte och det var tjat om det gamla vanliga, sopa mer, ta in grimskaften, gör dittan gör dattan... alltså det gamla vanliga tjatet! Blir så trött på det att folk inte plockar undan efter sig när man endån sagt på mötet varje gång: Var nogranna! det är era hästar som bor här! Ja jag e nogranna men kanske inte vissa andra?
Igår skrev jag klart min APU uppgift... så jävla tråkigt var det, den var svår att skriva då uppgifterna var att skriva om stallet jag var på, men problemet var att jag var ju inte på ett stall, utan minst 20 stall! Aja får väll bara G antar jag men får se.... Aja nu ska jag plugga mer..
Puss sköt om er!♥


Gosehusdjur!

Nu behöver jag hjälp här!
jag ska skriva en uppsats om gosehusdjur.. ja namnet säger ju det mesta.ska skriva om djur som mest behandlas som gosedjur.... så nu behöver jag lite hjälp om info.. hittar ingen på internet... men men ska försöka leta lite mer.
Kram ♥

Film kväll

Hej!
Igår efter att vi varit i stallet kollade jag, Anna och Ida K på film hos mig och Anna... vi blev sugna att kolla på en skräckfilm och satte på en... den första verkade inge bra.. verkade vara någon gammal film med B spöken. Sedan satte vi på en annan men även den verkade inte vara bra... var mer en.. vanlig film om ett par killar som tog en tjej till gisslan... bra? nej !
Efter det blev det raka motsatsen av en skräckis.. det blev Kung Fu Panda! haha den var faktiskt väldigt bra, man satt och skattade för det mesta. Eller ja jag satt och skrattade mest för mig själv för dom andra sömntutorna somnadeXD
nej nu ska jag plugga lite.. Ha det bra Pussar!♥
LÄNGTAR HEM!!!

Back in School

Nu är jag tillbaka på Plönninge... sitter nu på sista lektionen och det börjar bli mörkt ute...Ush! Kom fram sent igår då mamma körde fel som vanligt och hade glömt sitt kaffe hemma och var tvungen att stanna varje timme och handla sitt nedrans kaffe!
Idag ska jag IdaS, IdaK, Anna och jag rida ut... ska ta med min proffsiga pannlampa;) Och denna gång hoppas jag att vi slipper bli jagade av älgar! haha
Nu ska jag skriva loggboken och sen slutar vi:)
Puss love ya!♥

Tillbaka till skolarbetet! SNARK!

IOR!

Hejsan!
Imorgon ska jag tillbaka till Plönninge... kul men endån inte... Borta bra men hemma bäst.. japp så så e de.
Idag var jag och red Ior:) gud va roligt det var. Fick trava över bommar och träna lite på galoppen... haha va roligt det var:) det var ju inte precis någon snygg ridning, men hon e ju bara ett litet barn:)
Nu har jag packat allt... Tror jag? aja packar det sista imorgon.... orkar inte nu:P

Pussar♥
Jag och Ior idag:)

Snart tillbaka till skolan:(


hej!
Igår var min sista dag på praktiken... skönt!! Men kommer endån sakna att följa med och kolla på en massa stall och hästar:) men guuud vad många snobbar det finns i vissa stall... i ett stal som vi var i verkade det typ som om alla tävlade om vem som hade snyggaste hästen.... normalt? Jo i hästvärlden är det de... sjukt va? jo tycker jag med. Men men vissa saker får man leva med...
Idag ska jag rida ut med mamma:) (om hon orkar) efter det ska jag till mormor, gud kommer sakna alla här hemma när jag åker tillbaka, efter det ska jag ut och äta med Issa och kanske Lizzy, berodde på om hon hade blivit mer frisk.
Har världens ångest, på söndag ska jag åka tillbaka!!!! jag vill verkligen inte det. Jag vill vara kvar hemma, vill vill vill! Ska även ta med mig Boppan ner och inte Bella.... Bella fick ju en blödning i hoven och är inte sig själv... JÄVLA HOVSLAGARE DU E!!! Japp det var hovslagaren nere i skolan som gjorde så att hon fick det... och det enda han sa när bella inte ville hoppa var: hon har väll tröttnat på det.. så fan heller hon hade ju ont!!! Nej nu ska jag inte sitta och vara arg.. ska kila ut till stallet
Puss♥

Lång dag!

Hej allihoppa!
Idag jobabde jag länge... började kvart i 8 och slutade 18:00! Man blir helt utmattad av att åka i en bil i flera flera timmar och åka runt till tiotal olika ställen.... Idag var vi i ett kännt trav stall.... kom fanimej inte ihåg vad det hette.. haha... men men det var kända travhästar där:) Vi skulle kolla halsen på dom innan dom skulle gå sina stora lopp... vi var även och chip mörkte hundvalpar... gud va söta valpar är! Sen var vi på flera flera ställen till... men vi vaccinerade mest hästar.
Imorgon är det äntligen min sista praktikdag!!! Får praktisera en dag mindre då jag har gått så långa dagar....
Nej nu ska jag vara lite social med Tommy... Puss på er!♥

Praktik hela veckan:)

Hejj!!
Igår var min första prao dag med Marianne:) (veterinär)
Det är verkligen sjukt kul att följa med henne då hon åker runt till en massa stallar:) Igår var vi på en massa ställen och vi åkte även till min stora idol och åt lunch... Helena Persson!!! Det är inte precis varge dag man åker till ens idol som man bara ser på tv och äter lunch:)
Efter praoen hämtade mamma mig på Fors gård och så åkte vi förbi Berga NBG för att hälsa på min gamla Dressyr tränare Fredrik Böhling... det var kul och träffa alla igen som tränade för honom och även träffa Fredrik som man inte sett på evigheter!
Idag åkte vi ända till Flen för att kolla alla avelsston om dom var dräktiga och vaccinerade fölen:) Det var jätte kul att se dom små söta fölen strutta omkring:) Blir jätte sugen på att ta ett föl på min ena ponny Bella när man ser dom söta små liven:)
Imorgon får jag se vad som händer... hoppas det händer ngt riktgit kul:)
Pussar♥
Helena Persson
Helena Persson med Classic H

Filmkväll

Tjenare!!
Just nu sitter jag hemma hos Tommy och väntar på att han ska dusha klart då vi snart ska kolla på film:) vi har varit uppe hos Daniel och hämtat typ... tusen filmer? yes så de e inte så lätt och välja vilken man ska ta:P
Imorgon ska jag på min första prao dag hos Marianne lindsjöö (en veterinär) det ska bli jätte spännande och se allt som hon ska göra. ska möta henne vid berga NBG kvart över 8... Ush kommer bli en tidig morgon... ska åka med Åsa på morgonen halv 8 och innan det fodra hästar och ta ut dom... fy! Vill ju ha sovmorgon:( Men men ska jobba lååånga dagar så kommer få vara ledig en eller två dagar... niiiccee:) Dom dagarna ska jag spendera inne på stan(såklart)
Nej nu kom Tommy så nu ska vi kolla på film:)
Pussar♥

Ennu en dag hos Ior:)

Igår var jag ju och red Ior för första gången. jag red ut själv på henne och allt gick som en dans... klart hon var ju lite vinglig ibland och sådär, men som sagt hon e ju bara ett litet barn.
Idag var jag och red henne igen. Jag och mamma red ut tsm då hon red ett sto som heter Lisa. i början gick allt bra men sen så gick vi förbi travbanan och den var ju "tom" igår... men nu var det tre travhästar där som Ior blev skit rädd för... Klart hon visste ju inte vad det var så hon började stissa upp sig och hoppa omkring.... men jag har ju blivit van efter Boppan så jag satt bara kvar och slapnade av medans jag pratade lite med henne och sa att hon skulle vara lugn... efter ett tag lugnade hon ner sig lite men endån ngt spänd så vi fortsatte gå..... Efter några hopp upp i luften var vi hemma helt oskadda... men på tal om mamma.... hon var ju livrädd när hon såg Ior hoppa upp i luften och åt höger o vänster... men som sagt hon e ju en mamma!
nej ska sätta in lite bilder... tog två bilder idag men dom blev inga bra på Ior men en blev hyffsad... lägger in dom iallafall (dom jag hittar, mamma har även lagt in bilder)
Söta Ior!!!
Ps: hon kallas bara Ior...egentligen heter hon.. shit har glömt det.. tar reda på det tills imorgon!!:) Ds


Provridningsdags!

Idag ska jag äntligen få rida IOR!!!!!
har inte berättat så mycket om henne: kort historia, jag ska sälja mina två små ponnyer då det är dags för storhäst. vi känner några som föder upp egna hästar och dom ska ha en jätte fin liten storhäst (perfekt för lilla mig) som har bra hoppteknik.
 Det var den lilla historian.... mer berättar jag efter att jag ridit:)
ha det så bra! Puss på er!♥

RSS 2.0