Tjej kvällen e slut

hello! nu sover typ alla... eller ne inte jag och mamma... helen har somnat i soffan (som vanligt) och jessica(hennes dotter och en kompis som jag ofta var med när jag var mindre) sover där uppe nu i soffan.
Filmen var väldigt bra faktiskt... fast slutet sög. Han som var själva huvudrollen dog såklart i slutet, sugigt slut? eh ja hatar sånna slut. 
aja nu ska jag upp och läsa lite i ridsport (hästnörd!) och sen ska jag sova.
Puss på er alla! och sov gott!

Ansikts peeling och Melodifestivalen

Hej! nu sitter vi här med ansiktsmask framför tv:n och kollar på melodifestivalen. Gud va jag tröttnat på alla låtar.. de e ju sjuka låtar ibland? som tex första omgången då ofugglas (eller hur det stavas) sjöng snälla, snälla, snälla.... hallå va va det för låt? det var ingen låt utan mest prat.
nu ska vi sätta på en skräck film som heter mirrors.
skriver sen efter filmen då mamma snart dödar mig om jag inte stäger av datan! haha
Pussar

Miami Ink!

hello! ligger här i min soffa.. okej ska sluta skriva det för har tröttnat på att skriva det nu haha.
just nu kollar jag på Miami Ink, älskar det pogramet! Älskar deras tatueringar, tatuera mig! Love tattos!
snart ska mamma och hennes kompis Helen komma så ska vi ha en riktigt tjej kväll med ansikts behandling, film och godis! Fast får verkligen inte äta för mycket godis nu när jag bara ligger i soffan hela dagarna, kommer bli jobbigt att träna bort det sen... vill ju heller inte se ut som e bulle i sommar haha.
nej nu ska jag kolla klart på Miami!
Puss på er!

Lördag och jag.... sitter inne?

jahap nu e det lördag, morgonen började med att jaf blev väckt av min stora katt strimma då hon hoppade upp rakt på min mage! och hon e tung den katten alltså så jag flög upp.. trodde det först var typ ett spöke eller något haha. Jag gick ner och tog mina tabletter mot värken i vanlig ordning och sen satte jag på datan. Hade fått ett mail ifrån min kära mormor. Hon och morfar är i Thailand nu, lyx pensionärerna som jag kallar dom (men klart att dom ska få njuta nu när dom pensionerats och allt) dom verkar iallafall ha jätte trevligt och jag är enormt avundsjuk på dom... här i sverige är det inte precis sommar väder nu!
det bästa skulle vara om det var Höst en vecka, vinter December och Januari med kritvit snö och sen vår en vecka och resten varm sommar!! eller va sägs? men men man får nöja sig med detta typiska Sverige väder.. ush!
Nej nu ska jag göra lite skolarbete så jag inte kommer allt för långt efter,, have a nice day!!;)

Saknar henne enormt

sitter nu i soffan, som jag gjort hela dagen va ska man annars göra?
pratade med Boppans nya ägare igår och dom hade varit på deras första hoppträning och Boppan hade skött sig fint (kul att höra) dom hör av sig lite då och då och det är skönt att höra hur hon har det så man bara inte stänger av kontakten helt... men man tänker ju hela tiden att de e min ponny, hon e bara min.... känns som om hon e där bara för tillfället och att hon ska komma tillbaka snart.. men det ska hon ju tyvär inte.
Fan va jag saknar henne det lilla busfröt. Det går inte en dag utan att minnen spelas upp i mitt huvud: första gången jag såg henne, första gången jag red henne, när vi hämtade henne och en massa miljoners minnen med som jag aldrig kommer glömma.
Pratade med hennes förra ägare på facebook och vikom överens om att vi skulle åka och hälsa på Boppan tillsammans i sommar. 
Det var så underligt för precis när jag hade fått reda på att Boppan skulle åka så började hon skriva med mig på facebook, det var som en lättnad att prata med henne... vet egentligen inte varför men hon hade ju misst samma ponny.. och då var det precis som om jag hade en person som hade gått igenom precis samma sak och att hon klarade sig att ta sig igenom detta... kanske låter konstigt men det var verkligen en lättnad att prata med henne.
nej nu måste jag gå och sova o drömma vidare om mina minnen om min lille ponny... Hale Bop!<33 



Love you!!

in looove!

har legat i soffan hela dagen och kollat på en massa saker på datan.. hittade en sida där dom hade skit snygga mobiler! hittade en som var sjukt söt! 
är så trött på min mobil, den är så vanlig liksom typ alla har den. inte alla men många. den liknar dessutom alla andra mobiler. den håller även på att rasa samman då skärmen är dit limmad så den håller på att lossna, den dör hela tiden, bilder försvinner och kommer tillbaka efter en vecka(min mobil spökar) den hackar upp sig när man tex skriver sms då fryser hela mobilen och man får vänta en minut och då kommer den igång. bra mobil? nej har tröttnat på både insidan och utsidan....
känns som om jag vill ha mkt nu till sommar, nya kläder och ny mobil... har även hittat skit snygga kläder på både gina tricot och HM...

nu ska jag drömma vidare, tänk om man var miljonär?


Tycker mobilen är fett söt, eller va säger ni?;)


Ennu en dag hemma

Nu ligger jag i soffan och kollar på E true hollywood story. Det är den enda kanalen som det händer något på iallafall. På alla andra kanaler är det tex: nheterne, en tråkig dokumentär om... lampor? eller någon dålig film... finns väll någon bra film men dom har redan hållt på i en timme och vad är det för mening med att kolla på dom då?
Nu börjar jag känna mig lite bättre iallafall, har inte lika ont i nyckelbenet men man känner att det börjar skava lite och värka när man har rört sig för mycket. men får hoppas att det blir bra så fort som möjligt så jag kan börja rida!:)
nej nu ska ag kolla runt lite på internet och hoppas på arr ngn bra film börar snart...
sköt om er! pussar

jag måste vara värdelös när det gäller datorer!

hejsan! nu sitter jag i soffan... hm de är det enda jag gör ioförsig går liksom inte göra så mycket! de enda jag gjort idag är o pratat i telen och läst massa bloggar, försökte också fixa till min blogg men jag fattar inget!! dom har gkort det så komplicerat... svårt att förklara men det är bara emn massa tecen och bokstäver o skit... som sagt jag e ingen höjdare på tekniska saker.
 även kollat på ennu mer klädsidor. man hittar en massa sidor nu när det enda man gör är att sitta vid datan! en bra sida är www.modezine.com funderar på att beställa lite saker.... o jag nu lyckas med att få det då jag inte precis kan pröva kläder så som jag mår med min arm.
nu ska jag..... kolla ennu er på tv.. sköt om er pussss

o shit!

nu är jag besviken! chiara gick inte igenom igår då hon fortfarande var öm i hoven men vi får vänta och se kan eventuellt vara en hovböld som vi får hoppas på.
hörde nu att kattas nyckelben fotfarande sticker ut då hon bröt sitt med för 1månad sen. och har hört från fler som gjort det att det fortfarande står ut efter.. jag vill inte att mitt nyckelben ska stå ut! snyggt på somrarna när man är på stranden! fy va äckligt, ett jävla ben som sticker ut!
men får se, ska låta det läka ordentligt och ta det lugnt i 1månad. do jag pratat med har ju inte låtit det läka ordentligt. men får se. självklart ska ju alla sår lägga sina spår.
nu sitter jag i soffan och pratade nyss en kortis med min pappa.... finns ju inget att göra! de enda jag gör är att kolla på kläder på internet och blir shop sugen! aja de får vänta!
nu ska jag försöka fixa till min blogg.
pussar♥

Nervös

idag ska chiara besiktigas(min nya häst) och hoppas hon går igenom denna gång. förta gången var hon öm i högra fram hoven då hon tappat en sko dagen innan! så typiskt, så då skulle hon ombesiktigas efter två veckor (förra onsdagen) men då fick hon en spark dagen inan så vi ville inte chansa. så denna gång är det tredje gången och hoppas att tredje gången gillt gäller nu!
har vaknat typ tio gånger av att jag har haft sjukt ont i både rygg och axel en lyckades iallafall sova till halv elva! nu ska jag äta yoghurt och musli so mamma gjort själv och ska tydligen vara jätte nyttig, men gillar inte nyttiga saker men detta var ok:)
ne nu ska jag äta sen dra till täby och möta upp eva och chiara:)
pusar! sköt om er!

Brutet nyckelben!

hej! har inte skrivit på några dagar då jag hat brutit mitt nyckelben:( och det gör sjukt ont!
nu undrara ni säkert hur det hela gick till?
i fredags när jag hade utsläppet i stallet skulle jag gå in till en häst som är lite knepig. den har blivit allt värre och värre så nu har den börjat springa ut direkt när  den ser att boxdörren står lite på glänt. så på morgnen skulle jag gå in i boxen för att sätta på den grimma. jag gick in och såg att hon stog och kollade mot boxdörren som var öppen. jag försökte shasa iväg henne så hon skulle ställa sig i ena boxändan så hon inte står vid utgången. hon lyssnar inte när jag försöker shasa iväg henne så jag vänder mig om för att stänga boxdörren helt som bara var öppen knappt en halvmeter. men medans jag vänder mig om ser jag hästen koma springandes bakom mig så jag vänder mig om fort och försöker blockera och skrämma iväg henne med vänster arm. vissa hästar brukar reagera men inte denna. hon springer igenom den lille springan och jag fastnar med armen som vrids bakåt och man hör hur det smäller till i hela armen. första tanken var: fan där small nyckelbenet, nu blir det ingen ridning på flera veckor! 
jag ringer såklart föst mammsen som är en ren vanesak men lägger sen på då jag tänker: vafan ringer jag min mamma för som är 60 mil ifrån mig?
ringer sedan ulrika (min trav tränare som jag vet säger att jag allltid ska ringa va de än är) hon kom på tio minuter som kändes som en evighet!  när jag satt i bilen svartnade det framför mina ögon och jag mådde sjukt illa! men ulrika höll mig vaken hela tiden och sa att jag inte fick blunda,,, shit dom minutrarna var jag helt borta! när vi kom in till akuten fick vi köra in där ambulanserna körde kin eftersom att jag inte kunde gå,,, efter några timmars vänta fick jag reda på att jag hade rätt.. jag hade brutit nyckelbenet....
mamma körde ner direkt när hon hörde vad som hade hänt... i söndags körde vi upp till Sthlm så jag kan få hjälp och vila upp mig.... oj oj vilken jävla helg!
nu ska jag kolla på: den rätte för linda rosing!
pussar

Trött

Hello!
Idag är jag hur trött som helst.. sov tll1 idag då jag var vaken nästan hela natten... somnade vid elva igårkväll sen så vaknade jag halv två av att jag mådde sjukt illa.. Hatar att må illa. Sen somnade jag väll vid.. 7 igen? segt eller vad?
Pratade nyss med anna i telen då hon var på GBG horse show.. vill jag också vara! men struntade ju i det då jag trodde att jag skulle få hit min nya häst... men så blev det ju inte. Utan får sitta gär på skolan sm jag gjort nu i 3 veckor nästan helt själv.. anna har varit här i 5 dagar av dom tre veckorna. Skulle kanske åka bort i helgen också men vet inte om jag precis har lust med det nu heller...
men men ska snart dra till stallet oh rida Bella busen...
Ha det bra Puss♥

Why?!

Just nu känns de som om allt går åt skogen.... vissa saker går jag inte in på här:P men min älskade ponny åkte nyss och idag skulle min nya häst besiktigs men men hon fick e spark igår i hagen så hon kunde inte besiktigas... för två veckor sen skulle hon besiktigas men då var hon öm i hoven för att hon tappat en sko... jo men allt går som smort just nu...not!

Är även trött på folk som säger massa saker men de mesta verkar bara vara ren BULLSHIT!
So long!

Idag åker hon...

Idag har den hemska dagen kommit som man inte velat ska komma, Boppan åker:'( Allt har gått så fort... dom flesta som säljer får vänta i kanske... en månad minst på att hitta någon köpare? Men till Boppan gick det på bara en vecka.. hur fort som helst. Har knappt hunnit få in det i skallen, att hon ska åka idag. Just nu känns de som om jag drömmer.. och då menar jag helt ärligt, precis som om jag drömmer.
Vi har bestämmt att vi ska åka och lämna henne så vi kan se vart hon ska bo så man bara inte lämnar henne och ens inte vet vart hon ska bo.
Mamma åkte vid sju imorse från Sthlm så hon lär ju vara här om ca 4 timmar? Men ah hon e ju som hon e så man får alltid lägga till någon timme;) Men då kommer hon ner med Bella busen som jag har saknat faktiskt så får jag rida igång henne. Och eventuellt så kommer Chiara min nya storhäst på torsdag om hon går igenom besiktningen och rönken. Hoppas hoppas!
Nej nu ska jag äta frukost med Anna sen drar vi till vpra stall... ska fotta sjukt mycket i stallet idag också!!
Puss ha de bra

Snart åker hon....

Fan... önska att jag kunde spola tillbaka tiden... Vill ha henne hos mig hela livet. I onsdags på besiktningen fatta Boppan inte va vi gjorde där... Hon kollade på mig med sina snälla bruna ögon: Va gör vi här egentligen, e jag sjuk? Men hon fattar ju inte att hon ska bort, bort ifrån mig. Hon tryckte sitt lilla huvud in i min famn och stog där medans veterinären höll på att fylla i pappret med alla uppgifter om att hon gått igenom besiktningen. Dom nya ägarna stog och försökte klappa henne men hon stog bara och kollade på mig och tröck sig emot mig precis som om hon börjar fatta att hon ska bort från mig efter fem år. Fan Boppan, du brukar vara jävlig varje dag. Men igår fatta jag att de ska var vi... bara vi o ingen annan<33






Låt det inte vara sant!!!!!!!

Idag besiktigades Boppan.... Och hon gick igenom, klarar fan inte detta. Hon betyder mycke mer än alla andra tror. Jag har även insett nu hur mycket den lille krabaten betyder för mig. Vissa som inte har häst vet nog inte hur jobbigt de e... Men de e precis som o mista en bästa vän. En vän som finns vid din sida i både vått och torrt. Just nu känns de som om man bara vill stanna tiden och vara 17 jämnt så jag kan ha kvar mina små ponnyer.. men nej de kan man bara i böcker. Nu ska jag njuta av dom sista dagarna med Boppan... ska rida ut på henne imorgon.. ska även hoppa henne för en sista gång på lördag.... Den gången hoppas man på att den inte kommer... vill bara inte att hon åker.... Fy fan, hoppas att allt annat flyter på nu. För nu pallar jag inte med mer dåliga nyheter....
Hale Bop... kommer alltid älska dig din lille skit!<33  


Låt det inte vara sant!!!!!!!

Idag besiktigades Boppan.... Och hon gick igenom, klarar fan inte detta. Hon betyder mycke mer än alla andra tror. Jag har även insett nu hur mycket den lille krabaten betyder för mig. Vissa som inte har häst vet nog inte hur jobbigt de e... Men de e precis som o mista en bästa vän. En vän som finns vid din sida i både vått och torrt. Just nu känns de som om man bara vill stanna tiden och vara 17 jämnt så jag kan ha kvar mina små ponnyer.. men nej de kan man bara i böcker. Nu ska jag njuta av dom sista dagarna med Boppan... ska rida ut på henne imorgon.. ska även hoppa henne för en sista gång på lördag.... Den gången hoppas man på att den inte kommer... vill bara inte att hon åker.... Fy fan, hoppas att allt annat flyter på nu. För nu pallar jag inte med mer dåliga nyheter....
Hale Bop... kommer alltid älska dig din lille skit!<33  


Klart!

Nu är det mågrasom har varit här och provridit min lille prinsessa... det har gått super bra och hon skötte sig fint. Gud va minnen kom tillbaka då man såg den lilla flickan hoppade ur bilen. Man mindes när man själv var 12år och jag skulle provrida Boppan. Man var så nervös...
När jag såg Boppan första gången ville jag bara ha henne från första ögonblicket jag såg henne och det fick jag... gud det var fem år sedan!!!
Hoppas att dom vill ha henne för det var exakt en sån liten tuff tjej som Boppan ska ha. Min lille prinsessa förtänar det bästa!
Nu måste jag käka är vrålhungrig! Pussar♥

Nu är det verkligen sant

Nu sitter jag innne på mitt rum och vaknade för ca en halvtimme. Ska snart da till stallet oh mocka o efter det ska jag dra till ridhuset där jag ska möta evve och hjälpa henne med adde(ska tömköra honom). Vid halv fyra- fyra kommer någon och kollar på Boppan.... Shit nu är det verkligen sant Vi har satt in annons på henne men inte fått något napp men har struntat i de och fortsatt tävla henne... men nu är det verkligen sant!! Hon ska bort, bort ifrån mig efter 5 år!! Vissa som inte har hästar kanske inte fattar hur de e att mista sin häst, men de e precis som sin bästa vän, tänk er att du har haft en bästa vän i fem år och helt plötsligt kommer ngn och bara tar henne ifrån dig? Fast mina hästar känns nästan som om dom e mina barn också. Man tar hand om dom när dom e sjuka, matar dom, handlar kläder åt dom m.m. Nej ush va hemskt detta kommer bli... men skriver sen hur det gick...
Pussar♥

Tillbaka till skolan och min första dag på apu

Hello!!!
Igår kom jag tillbaka till skolan efter att ha varit hemma i sthlm unde rhelgen, skönt att får vara hemma lite då man inte är det så ofta, öven skönt att rida Bella lite..
Nu sitter jag på rummet och har lunchrast då jag har apu... har min apu på Harplinge ridklub.. de e faktiskt rätt kul att hålla på me hästarna o fixa lite. Nu på morgonen har vi inte gjort så mycket, har fodrat hästar, sen släppt ut dom. Efter det mockade vi bara 6 boxar (trodde vi skulle mocka alla i hela stallet men de kommer skötare och gör det, skönt!) efter det fixade vi maten och tog han dom en häst som blivit sparkad. Efter det cycklade jag till matöppet och handlade lite mat.
Ska snart tillbaka dit men innan ska jag till min lille polle och mocka åt henne och fixa maten så är det bara ridning när jag slutat (slutar 5 idag)
Just nu har jag bara lust att sova då jag inte kunde sova inatt! Gick och la mig vid halv lva men somnade endån inte försen halv 2! Låg och vred o vände mig och det vimmlade massor med tankar i mitt huvud samtidigt.. aja får se om jag somnar tidigare idag.
Nej nu måste jag dra till stallet...
Ha de bra! Pussar!

RSS 2.0