Falska människor!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta? men vet du vad? jag pallar ens inte gråta för de du gjort.... för du snackar endån bara en massa skit... så varför ta åt sig?:D hahah fan va smart jag är.... nej nu ska jag kila iväg med bussen.
Ha det bra(även du lille gumman för de e synd om dig:))
Puss♥

Tur! Du pratar fortfarande svenska!

Hej!
Igår var jag på Haloween fest hos Amir, det var skit kul och träffa mina gamla skol kompisar:) Så pratade på som bara den med några... Man märker att halloween känns inte som förr i tiden då man gick ut på bus eller godis och klädde ut sig till en häxa. Nej nu är det inget man klär ut sig till... eller ja två tjejer hade klätt ut sig (underkläder typ och det vägrar jag sätta på mig) men annars så gör man sig bara iordning och umgås med kompisar:)
 
idag har jag varit i stan och fikat med mina kusiner och mormor o morbror. Det första min morbror sa var: Tur! du pratar fortfarande svenska!     
Det var trevligt och träffa dom igen...det känns inte som om jag varit borta från dom i tio veckor... allt känns som vanligt helt enkelt. Kommer bli jobbigt att åka tillbaka till skolan igen känner jag eftersom att jag kommer bli "van" Vid att vara hemma igen. Men ska börja åka hem lite oftare.... åkte ju inte hem på tio veckor (var den enda som var kvar så länge)

Efter att vi hade fikat skjutsade min morbror mig och mormor till frisören, var på ett nytt ställe denna gång där jag fixade min bal frisyr i Juni som heter Creative Headz. Svårt det här med frisörer tycker jag, men dom här verkar vara bra... nöjd idag även fast jag bara klippte topparna:)
Just nu väntar jag på att Issa ska komma hit så ska vi ta och kolla på film:)
Puss på er!♥

En dag med de gamla girlzen på stan:)

Hej!! Idag har jag varit med dom underbara Lizzy, issa och cassi en hel dag på stan! Så jävla skönt att vara med dom igen.. det gamla goa gänget! Vid fem kom även lilla Anna med bussen som kört enda ifrån GBG hit till Sthlm. Ikväll ska vi kanske till Lizzy o ha en trevlig kväll och även sova kvar... Mysigt mysigt.
Just nu har jag och Anna ätit och väntar på svar om vi kan åka till lizzy eller inte då hennes mamma inte vill ha så mpnga där.. men men kanske går att lösa;)
nej nu ska jag vara lite social med Anna panna.
Puss på er♥

Hemma igen efter TIO veckor:)

Japp jag klarade det... kommer ni ihåg när jag satt här... hemma vid min data och sa: jag tror inte att jag kommer klara detta! (något i den stilen) Men jag klarade det! Första två dagarna var hemska... riktigt hemska! men sen träffade jag några som man sedan "sorterades" med.... ena passa bättre än den andra och den andra passade bättre an den ena. Närmast är nog jag och Anna Johansson, vi är mest lika, tänker och tycker på samma sätt.
Nu ska jag vara hemma i två hela veckor!! Plus att Anna kommer imorgon och på tisdag ska vi träffa Sara (från plönninge) Japp det är inte bara jag som kommer från Sthlm! (trodde i början att det bara skulle vara jag)
Nej nu har ni nästan bara hört negtiva saker om Plönninge... det som hänt tidigare... men jag har träffat enormt underbara människor och så e jag ju där mest för ridningen... och jag har två underbara ridlärare där: Bissan och Hans Delling!!! Ett stort tack till er... ni har lärt mig mycket på dessa tio veckor... och det kommer vara mycket mycket veckor till:)
puss och godnatt!♥

Hem imorgon!!!

Shit kan inte tro att det är sant... Det har redan gått tio veckor och jag ska hem!! har längtat så sjukt mycket efter den dagen. jag har även pratat med sara en tjej i min klass här på plönninge) att jag, anna och hon ska träffas ngn dag under dessa veckor eftersom att även hon kommer från Sthlm. Kul kul:)
Har packat hela morgonen och alla väskor går åt... och då menar jag alla väskor! Har packat i mina handväskor för att få plats med allt eftersom att jag ska packa annas saker med... Smidigt? nja knappast:P
Ska snart dra till stallet och packa det sista och även mocka skit... haha..
just nu på skolan finns det inte mycket att göra... förutom att prata skitsnack med linda och packa:P
nej nu ska jag dra till stallet... ha det bra! Puss♥

            ska spendera varenda dag i Sthlm!!!

Fame!!

Igår var vi på fame.... sådär bra var den men den dög:) Det roligaste var nog att anna kom!! Alal blev helt till sig när dom såg henne och alla hoppade på henne... det var skit skönt och ha henne vid sin sida igen..gumman... men som sagt hon var ju avstängd från skolan så hon fick inte komma in på fame....dåligt? jo det tycker jag med. men eftersom att hon ville vara med oss så bestämde hon sig för att köpa en egen biljett.. då får man väll komma in? eller?... nej inte enligt en av våra lärare!!!!! Jo jag vet det är assss dåligt! han sa: nej du är avstängd från skolan så du får inte komma in.. alla vi tjejer protesterade och sa att hon är här som privat person och har rätt att komma in... hon har ju köpt en EGEN biljett. Det han sa var: det här gillar inte jag, men bara så du vet kommer jag rapportera detta till rektorn. Okej sa vi och gick till våra platser.
idag så ringde anna och var helt förstörd... rektorn hade ringt och bara för att hon kom igår så kanske hon ska bli utkastad från skolan!!!!!! F**K heller! det är så jävla dålig stil från skolan så att det inte är sant... Nej nu JÄ*L*R måste vi få ett stopp på detta.... men vem vill gå i denna skola efter allt detta som hänt anna?
Måste tyvär dra nu... men kom ihåg.... glöm dagens bekymmer, imorgon är en ny dag!♥ 

Rättegång!!!

Nej fan nu är jag jääävligt arg på Elin!!! Polisen sa att det här kallades misshandel men hallå? några slag? det får minst 100 pers varge dag? Anna ville ju prata ut med elin men hon vågade ju inta prata med henne.... så jävla fegt!!
Japp men nu ska det tydligen bli rättegång på detta. Barnsligt? eh ja? Nej nu är jag jävligt trött på PLÖNNINGE GYMNASIE!!!! Om ni läser detta ta åt er.... skriver bara sann fakta!! Polisen förhörde elin men anna kunde ens inte vara med då hon blev utkastad från skolan igår! Den högsta rektorn visste ens inte om detta, rektorn hade inte sagt till den överste rektorn (eller vad det ska kallas) att en elev hade blivit avstäng och varför? e det inte sjukt? jo som fan!!! nej nu jävlar har plönninge gjort sitt.... vill nästan ta och byta skola:S
Puss på er alla♥ (men inte skiolan)

Polisförhör klart

Nu har katta varit och vittnat åt Anna. Jag kunde ju tyvär inte följa med då jag inte var med när själva slagsmålet var men har ju klagat uppe hos rektorn om att det var lite väl att ta i och stänga av henne i två veckor då dom inte gjort något innan av att folk blivit slagna. Men så på det sättet har jag hjälpt till lite.
Är så trött på att den här skolan inte tar sitt ansvar och det sa jag även till rektorn men som sagt hon vågade inte erkänna och det ända hon gjorde var att kolla upp i taket. Det larviga är att polisen tar detta som misshandel även fast båda slagits lika mycket och det var elin som tiggde om det. Nej jag hade själv slagit till en perosn som har gått och snackat en massa skit om allt o alla och sedan inte vågat erkänna det och skyller på alla andra (så jävla fegt) men jag ska göra allt jag kan för att elin ska få ett straff hon med och att skolan ska få ångra det här... kanske slutar med att jag ringer aftonbladet?
Nej nu ska hela skolan kolla på film ha det bra och tänk på Anna och kom ihåg att alltid vara lika rättvis mot alla:)♥

En dag utan Anna

fan va arg jag är... som tur är vet ingen lärare vad min blogg heter för annars hade jag inte kunnat skrivit om allt som hänt här. Katta var ju nämligen tvungen att radera allt hon skrivit på sin blogg då Elin sagt till lärarna vad henns blogg heter. jag blir så förbannad på det då man måste kunna få skriva vad man tycker? men som katta sa igår... dom är bara rädda om deras rykten... men om dom nu är det så ska det inte kunna vara några problem här på skolan, det blir elever slagna titt som tätt och dom gör inget!!!! men nu när Elin har blandat in polisen så bryr sig lärarna och stänger av Anna från skolan!! Ja ni hörde rätt... Anna kom in igår till aulan när jag satt och pratade med sofie och maria och var helt upprörd och sa: Emilie kom jag har blivit avstängd, ska vara borta från skolan om en timme!!! hallå om en timme!! Hur har dom tänkt att hon ska hinna det?? Hon bor liksom här och har sin älskade häst här. fan va dålig stil!! Nej nu ska jag gå och äta lunch.... skriver vidare om detta senare..
Pussar♥

Jävla skola!

va e de här för jävla skola man börjat med..... Igår började Anna och Elin bråka då Elin den jäveln (nu skiter jag fullständigt i vilka ord jag använder!!!) anklagade henne att hon slog sin häst. Det var det dummaste jag hört! Så då blev självklart Anna arg på henne och puttade till henne som ledde till att elin kastade in anna i en bokhylla och då slog anna till henne.... (självklart!!!) Och nu har Elin den jävla F****N polisanmält henne!!! Ja ni hörde rätt..... filk har blivit slagna här innan och det har inte hänt något och nu ska kanske anna bli avstängd från skolan!!! Så jävla trött på alla lärare här... dom ska alltid stå på den som är mest skadads sida även fast den ljuger och har gjort mest fel... så nu påstår en lärare att Anna har slagit sin häst fast hon inte har det... nej nu jävlar e jag så jävla arg så att jag ska gå upp och prata med den jävla läraren att hon har helt jävla fel i det hon säger och gör!!!
Ses snart Pussar!♥

Galna älgar!!

Igår var jag med om min läskigaste uteritt någonsin!!!
Jag var ute och red slingan med Boppan och det var kolsvart!! när vi var påväg hem så stannar Boppan av att något rör sig. jag ser inte vad det är först men när vi kommer lite närmare, ungefär tio meters avstånd, så ser jag att det är en tjur med sina älgungar och mamman (vet inte vad mamman kallas) så jag bestämmer mig för att försöka skrämma bort dom som jag alltid gör när jag e hemma, då brukar dom ju naturligtvis bli rädda och springa bort. Så jag börjar vissla och som jag hade rätt i sprang dom upp i skogen... men inte älghanen(tjuren)!!! Jag väntar ch ser att den börjar gå emot mig och mitt hjärta börjar slå i 190!!! Jag börjar vända om Boppan och ser att den börjar springa emot mig!!! Jag får panik och börjar galoppera med Boppan så fort jag kan, jag ser ingenting då det är så mörkt men man ser vägarna lite svagt så jag chansar bara. Efter att ha galopperat fort och långt kollar jag bakåt och ser inget. så jag saktar ner men håller koll bakåt hela tiden, men den var borta som tur var...
jag kan inte beskriva hur rädd jag var haha, jag ringde anna på en gång och hon blev helt till sig... men det kan man ju förstå? Aja så nu har jag lärt mig en sak, inte rida ut när det är mörkt i denna skog och aldrig rida för nära en älg!
Pussar♥

Chad michel murray

Hela vekan har jag kollat på one tree hill med Anna och Katta. Det ät helt beroende framkallande och nu har säsnong1 filmerna tagit slut så måste få tag i säsong 2 nu!!!.. det finns ju en favorit i one tree hill som e så snygg!!!! han heter... Chad Micahel Murray!!


Mycket att göra

hej!!! det va länge sen jag skrev nu:P just nu sitter jag och anna inne i datasalen och jag väntar på att emma ska komma så ska vi dra till stallet samtidigt och så ska vi träna för Hans Delling:D!
Förra veckan hade jag as mycket att göra... vi hade tema som vanligt men skulle göra hundra saker: Guida en lärare runt hela fjällaregård på engelska(jag suger på engelska) sen skulle vi lära en häst ett trick(jag och anna gjorde horsemanship med BMW och Barriär och vi fick högsta betyg!!:) sen skulle vi göra ett engelska "prov" och sedan lämna in en uppsats... men men det var skönt när allt var över. Det här temat vi ska börja med nu ska tydligen kallas "kul tema" vet det låter jätte larvigt men vi ska åka till GBG och göra massa andra roliga saker men kom inte ihåg vad det var.
nej nu ska jag dra till Emma ha det bra!:)
Puss♥


Trött och stressad

har inte hunnit skrivit något på flera dagar. men men ska skärpa mig. Just nu har vi hur mycket som helst i skolan så känner mig stressad då jag ligger efter som vanligt!
På en vecka ska vi hinna: skriva en uppsats om hästens beteende, lära en häst på fjällare ngt trick och skriva på engelska då vi ska guida några engelska människor som ska komma hit.
Nej fy hatar skolan ibland!
aja inge mer snack om det.
Nu sitter jag och kollar lite på tävlingar. Jag ska åka med Ida (en kompis) då hon ska tävla i laholm så ska jag få åka med me Bella:) Håller på att bli galen av att bo här då man inte kan åka och tävla så som man gjorde innan. Vill ut o tävla mer!!! sen åker bara skolan med storhästarna om dom ska tävla inte med ponnyer... Dåligt?
Jag när jag var med Anna och mormor o morfar Tylösandstranden
Höll på att muppa mig som vanligt när det var kort dax!

Jag och Anna innan vi skulle hoppa upp i vagnen då det var trav dax!!
Elin och Favvo(Sofie)!
Jag rider Adde! Tränade på att galoppera igenom vatten graven!
Jag och Anna ( dax för kalv lektion!)
Anna, jag och carro!
Några från klassen!
Elin hade kul med min mobil!
Kanske var lite trött när vi hade stalltjänst?


RSS 2.0