Sommaren har kommit!!!

nu sitter jag i soffan med kussen linnea och kollar på bilderna från träninen idag.... Gud va fin min häst e !! Så glad över att ag köpte henne så de e inte sant. Mycket arbete väntar men de e värt allt!

Idag har jag bränt mig rejält! Först tränade jag i linne i nästan 2 timmar. Sen satt jag o linnea ute med min laptop i nästan 1 timme och kollade på film (supersugen, så jävla skön! haha) sen var det en lång runda med Hundarna:D! så nu e de bara framsidan man måste sola, gör jag imorgon. Det var mest ryggen o axlarna som tog färg idag....

Imorrn ska jag rida Bella på morgonen, linnea ska följa me och rida lite hon med:) Sen ska vi gå ut med grannens o min hund. Sen ligga o slappa i solen med hörlurar i och koppla bort allt annat! Sen träning me Winnie klockan 6...... Sen kanske det bär av till Sammi? Får se imorrn... Pussar<3

WINNIE!!!

Regnig dag


Nu har jag varit ute i stallet hela dagen. Jag klarade mig undan från regnet när jag red Winnie men sen när det var dags för Bellas tur så började det spö regna! Fy satan va blöta vi blev! Så det fick bli en kort runda... eller ah de va egentligen länge om man tänker efter, det blev 30 minuters ridning o om man hade varit ute i stan eller ngt så hade man tyckt det varit en evighet:P
Men men båda skötte sig bra o jag blir mer o mer förälskad i Winnie för varje dag<3
Mamma o jag ska sätta oss tillsammans nu och kolla upp tävlingar till mig och Winnie, tror det blir om ca 3 veckor som jag´kan starta min första tävling. Tänkte anmäla henne till Lokal bara och typ 90-100 meter så vi sätter igång lugnt..
Puss o kram<3

Lååång sovmorgon!

hello
sovit länge idag så jäkla skönt, sov enda till 1 idag. Kännde att det behövdes.
Har precis druckit Te då det behövdes till min hals, e fortfarande sjuk. Kul när det är Midsommar imorgon! Har inte bestämt mig än vad jag ska göra på imorgon men det jag har planerat än är nog:
1. Rida på morgonen
2. Åka till mina släktingar och äta o träffa dom lite.
3. Senare åka till Jonte o träffa folk.
Men vet inte hur jag ska göra med att åka till jonte för att där emellan är det typ 2 timmars resa o man kan göra mycket under dom timmarna:P Hatar att åka buss o tåg själv dessutom.
 Nu ska jag dra ut till stallet så man kommer någon vart idag.
Pussar <3

Sommarlov!

Äntligen e de sommarlov och jag har fått min nya häst:)
nu har det snart gått en vecka på lovet och jag har hunnit göra en hel del:) Ridit varje dag på Bella och Winnie o träffat människor som: Jonte, Oscar, Per, Tobbe o Issa:) Så jäkla skönt o umgås med killkompisar dom e annorlunda på ngt sett.
Jaja med min ny häst Winnie går det superbra:) har börjat sätta igång henne lugnt nu då hon inte har varit igång sen Februari så hon har ju en liten mage^^ men hon e så söt endån. Har börjat me att rida ut o skritta o trava lite o sen göra lite lydnads övingar som omväxling.
Idag har jag varit jätte hängig då jag har fått feber o känner mig som ett vandrande lik. Så imorse red jag Bella och mockae en box... Efter det gick jag in o la ig o sov några timmar då mitt huvud kändes som en uppsvullen luftballong.
Efter det drog jag o mamma för att kolla på en eventuellt ny dressyrtränare och hon verkade vara jätte bra.. det är ridavstånd till henne så det är ju perfekt! :D
Efter det drog jag o mamma hem o jag red ut ed Winnie means mamma gick me Opi... Mysigt va det o det ble en långtur:) Kom inte in från stallet förens halv elva:P

Nej nu ska jag vila framför tv:n ett tag...
Pussar<33
Jag och Winnie <333 MIN LILLE KNUBBIS!!!!

Dags för andra hästen idag:D!

Har just skrivit nationellaprovet i matte... detta provet gick bättre än del 1... men men matte e ju inte min starkaste sida:P
Idag kommer mamma så då ska vi åka och provrida en häst till:) ett 6 årigt sto e de fast mer vet jag inte:S men men får se när jag kommer dit. Den ska tydligen vara känslig och pigg och hoppa som en sate! (me like!) så vi får se:):) ska även åka och kolla på valacken igen som jag provred i måndags så då får vi se om de går lite bättre denna gång.
nej nu ska jag till lunchen! Pussar<333


Provridit första hästen!

Nu klagar många på att jag slarvar me att skriva så får väll skärpa mig då! Idag va jag och provred en häst efter Calmon... en JÄTTE FIN valack som hette Ice Cool... Det gick jätte bra... hade lte problem bara med hans GIGANTISKA STEG! ohhh jisses! haha men men de va en jätte mysig häst:) ska kolla på honom igen på torsdag då jag även då ska testa ett 6årigt sto:) kul kul!
Nu känns det verkligen att jag ska köpa storhäst:) fett kul e de!!!
Nej nu ska jag sova.... skriver imorgon;)
Pussar<33

RSS 2.0